This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Zsidó is dolgozik a Demokrata szerkesztőségében!

Illustration for article titled Zsidó is dolgozik a Demokrata szerkesztőségében!

A legjviccesebb dolgokat nyilván a villamoson lehet hallani, viszont a legkínosabb dolgokat a jó benyögéseket összegyűjtő posztokban lehet olvasni. Mégis belevágtam Pereszlényi Erika saját villamosos gyűjtésébe, ami valami fb-megosztással került elém, és meglepetésemre tök jól elszórakoztam. Van itt a remek szövegtől - "Engem is védtek bűnözők, azok között is van rendes ember" - a minisztoriig minden.

Advertisement

A legjobb talán a fiatal csóka, aki megdöbbenve meséli a haverjának, hogy a Demokrata szerkesztőségében örmény származású újságíró is van, de ez még semmi, mert meg is jelenhetett a cikke! perdig az alkotmánymódosítást szidta. Csodás hely lehet a Demokrata, már meg is bántam, hogy a New York-i örmények zsoldjába álltam. Pont olyan vagyok, mint a budapesti BKV-ügyfelek egy részeg szemével: "Állnak itt a sok hülye, a kínai nadrágjukban, jól érzik magukat, várnak a buszra, és azt sem tudják, hogy hol van a G-pont!"

Share This Story

Get our newsletter