Mik√∂zben a vil√°g azzal van elfoglalva, hogy lelkesedjen-e az √ļj iPhone-√©rt vagy sem, felbukkant egy minden kor√°bbit√≥l elt√©rŇĎ telefonkoncepci√≥ a neten.

Teljesen mindegy, milyen oprendszerrŇĎl van sz√≥ m√∂g√∂tte, tulajdonk√©pp b√°rmelyik nagy gy√°rt√≥ lecsaphatna a Phonebloks √∂tlet√©re. (Persze nem fog.)

A l√©nyeg: √©pts√ľnk modul√°ris telefont! Ez nem csak az√©rt j√≥, mert ha elromlik/bet√∂rik/elv√©sz egy alkatr√©sz, marha egyszerŇĪen kicser√©lhetem saj√°t magam is. Megveszem a sz√ľks√©ges modult √©s m√°r mŇĪk√∂dik is.

Advertisement

Hanem az√©rt is, mert ha nagyobb t√°rhelyre, hosszabb ideig mŇĪk√∂dŇĎ aksira vagy jobb minŇĎs√©gŇĪ f√©nyk√©pezŇĎre van sz√ľks√©gem, csak kicser√©lem √©s k√©sz. Pontosan olyan telefont rakhatok √∂ssze magamnak, amilyet akarok.

SŇĎt! Ha egy √ļj modellbŇĎl csak egy bizonyos funkci√≥ tetszik jobban a r√©gin√©l, csak azt veszem meg. (Ha csak s√∂r√∂s kors√≥ al√°t√°maszt√°sra haszn√°lom, mindegy mit rakok bele.)

Advertisement

Persze ez csak egy koncepci√≥, ami nagyr√©szt a diz√°jnra √©p√ľl, de fantasztikus. Sajnos bele is van k√≥dolva, mi√©rt nem val√≥sthat√≥ meg: egy telefongy√°rt√≥nak sem √°ll √©rdek√©ben egy ilyen k√©sz√ľl√©k. [via: kotaku]

Advertisement


Hé, ez a CINK! Kövesd Facebookon!