Illustration for article titled Zseniális koncepció az idióta diszkódrogos Petőfi Sándor

Érezni lehetett, rossz nem sülhet ki abból, ha az állami propagandatévé Petőfi néven indít olyan sávot, amivel a fiatalokat akarja megfogni a Fidesz. De én se hittem volna, hogy ilyen fergeteges lesz az első reklámfilmjük. Az MTVA-nál úgy veretik, mintha nem lenne holnap.

Advertisement

Ha az alábbi képre kattintotok, elindul a videó:

Advertisement

Petőfi Sándor egy virtigli seggfej! A Meztelen ebédbe illő nyitókép szerint a kábszit sem veti meg, de ettől sem lett jobb arc.

Hogy mi van? A közmédia friss vállakozása, a Petőfi Tv bemutatkozó imidzsfilmjét mesélem.

Advertisement

Azzal kezdődik, hogy a Nyáry "Kurelós" Pál és Szemere "Csiklókandúr" Bertalan által bedzsináztatott Petőfi Sanyi lassan magához tér, de a korábban beszedett, Metternich-fejes ekitől akkora afterje van, hogy tyúkokat vízionál, majd belekerül egy megelevenedett középső csoportos szóviccbe. Ekkor döbben rá, hogy az arcára a fiatal Rákay Philip bőrét varrták a lakossági diszkóban. Ha jól értem az arcjátékát, a segge is furán fáj, ezért elindul a városban, de a jelek szerint csak miután elszívta a lehozós dzsót, mert innentől minden szart lefotóz, sőt meg is osztja az összes hülyeséget, afölött érzett örömében, hogy már nem annyira elviselhetetlenül érzékeny a retinája. Az agyhiány és a sok kábszi délutánra annyira megszedik a vámot, hogy emberünk már a rakparton támolyogva alulról csodálja a hidak fémszerkezetetét, de sebaj, mert a végén kiderül, hogy minden pöcssége be fog kerülni a köztévébe, ami némi kompenzáció azért, hogy virtigli fideszes külseje és a zsebében lapuló Design Terminál-bérlet ellenére még egy rohadt sarokházat sem kaptt negyedáron Rogán Antaltól.

Ennél jobban semmivel sem tudták volna felkorbácsolni az érdeklődésemet, úgyhogy március 15-én ott fogok ülni a tévé előtt, és utána még – remélem – sok estén, és figyelem, hogyan fogja meg a kormány a fiatalokat a szórakoztatva informálás modern fegyverével.

Share This Story

Get our newsletter