This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Zoltán Erika telefonon zaklatja a XI. kerület szendergő lakosságát

Fásy Ádám megállíthatatlan – és nincs is egyedül. Alig három napja mutattuk meg nektek az e hét végi Mulató-promót, és máris itt van a következő: október 11-én még nagyobb buli lesz a Bikás parkban, mint Őrmezőn. Erre ráadásul telefonon invitálják az újra-választópolgárokat.

Advertisement

Nem épp ellenzéki típusú barátomat tegnap délelőtt hívta fel a XI. kerületi hepaj egyik fellépője, miszerint Zoltán Erika, hogy elmondja: olyan csodálatos polgármester van ott Hoffmann Tamás személyében, és annyi csodát épített, és olyan gyönyörű lett minden, mióta ő a főnök, és Erika maga olyan boldog ettől, hogy egyszerűen muszáj elmenni mulatni a Bikás parkba. Szegény választópolgár se köpni, se nyelni nem tudott – így mesélte –, persze talán azért is, mert éppen 38,8-as lázzal küszködött. Így végül nem fordult Erikához keresetlen szavakat tartalmazó válasszal, mert félkómás állapotában is leesett neki, hogy csak playbackel, amiként Orbán Viktor is szokott más alkalmakkor.

Advertisement

Mindazonáltal nem aprózzák el a fideszes fiúk-lányok: először a haverom mobilját tárcsázták, aztán az anyjáét, végül meg a vonalasat is bónusznak.

Így járhat mindenki, aki felkerül a Kubatov-listákra!

Share This Story

Get our newsletter