This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Zoli szerint Laci ütött először – nem jó most magyar zenésznek lenni

Megszólalt H. Zoltán taxisofőr is a Blikkben, aki alaposan elintézte az Omega együttes jelentős részét vasárnap. Azt mondja, Benkő László ütött először, a lehúzott ablakon át. Közben az van – szintén az újságból derül ki –, hogy rájár a rúd a magyar rockzenészekre.

Advertisement

H. Zoltán állítása:

Benkő László tényként közölte, hogy megvertem őket, holott ő támadott. A hívástól számított 20 perc múlva érkeztem meg, s a letekert ablakon keresztül ütött meg. Ennél többet nincs is mit mondanom. Egyszerűen védtem magam.

Advertisement

Benkő László ellenállítása:

Hazudik. Annyi történt, hogy amikor fél óra múlva megérkezett, Feri mondta neki, ha ennyi ideig tartott ideérni, hívunk egy másik taxit. Erre lebuzizta, s máris ütött az ablakon keresztül. Mi próbáltuk védeni magunkat a nagydarab taxissal szemben.

Advertisement

A rendőrség nyomoz, Zoltán gyanúsított, a taxistársaság együttműködik.

A Blikknél maradva, további rossz híreket olvashatni ott a magyar popszakma sajnálatos eseményeiről. Nem is tudom, hol kezdjem és hogy befejezzem-e egyáltalán:

  • Tátrai Tibort fantomfájdalom kínozza. Vicsorogva bírta csak végigcsinálni balatonfenyvesi koncertjét, ahol héthetes pihenés után lépett fel újra. A gitárvirtuóz májusban elesett, eltört két nyakcsigolyája, megbénult a karja, megműtötték.
  • Szaxi Maxi állapota javul, állítja egy rajongója. Mondjuk van honnan feljönnie szegény Fekete Gyulának, másfél hónapja esett össze egy német luxushajón, egy nyaki vérrög miatt. Beszélni még nem tud, de már szeretne.
  • Oláh Ibolyát kirúgta a Karmapirin együttes. Zombor Szabolcs zenekarvezető szerint az énekesnő nem értette meg, hogy újra kéne kezdeni az építkezést. Az énekesnő szerint sem szakmailag, sem emberileg nem egyeztek az értékeik, elképzeléseik.

Share This Story

Get our newsletter