A Blikk inform√°tora szerint Zim√°ny Linda bajba ker√ľlhet az√©rt, ami√©rt Jude Law r√©szegen lesmacizta.

M√°rmint nem a smaciz√°ssal szegett szerzŇĎd√©st, mert az vicces egy dokumentum lehet, hanem azzal, hogy egy√°ltal√°n egy√ľtt l√≥gtak. A Blikk szerint Zim√°ny Linda √°ll√≠t√≥lag statiszta a Spy c√≠mŇĪ filmben, statiszt√°knak pedig szigor√ļan tilos tal√°lkozni a ST√ĀRokkal. De √°tadom a sz√≥t az inform√°tornak:

Linda √©s Jude nem is tal√°lkozhattak volna. Minden statiszta al√°√≠rja, hogy szinte meg sem sz√≥l√≠thatja a mŇĪv√©szeket, ha m√©gis megteszik, ak√°r a forgat√°sr√≥l is rep√ľlhetnek. √ögy tudn√°m jellemezni, mintha tan√°r-di√°k viszonyban lenn√©nek, az ilyen kapcsolat egyszerŇĪen nem megengedett. A cs√≥kol√≥z√°s pedig egy√©rtelmŇĪen kimer√≠ti a szerzŇĎd√©sszeg√©s fogalm√°t.

Advertisement

A legjobb az eg√©sz √ľgyben egy√©bk√©nt, ahogy a Blikk is megjegyzi, hogy Zim√°ny egy b√ľd√∂s kukkot nem besz√©l az eg√©szrŇĎl, √°ll√≠t√≥lag pr√≥b√°lja leszedetni a vide√≥t az OXOX-r√≥l, h√°t ahhoz most √≠gy sok szerencs√©t k√≠v√°nok, de m√©g Facebookon sem reag√°l sehogy. B√°r v√©g√ľlis mit reag√°ljon. Letargikus celebh√≠reinket olvast√°k.