Az √©nekesnŇĎh√∂z m√©g a ny√°ron t√∂rtek be, szokatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, a biztos√≠t√≥ pedig nem akar fizetni az ellopott √©kszerek ut√°n.

A Bors tegnap √≠rta meg, hogy Zalatnay Cini t√°rnoki h√°z√°b√≥l t√∂bb milli√≥ forint √©rt√©kben loptak √©kszereket, m√©ghozz√° √ļgy, hogy sem az √©nekesnŇĎ, sem pedig a l√°nya nem √©bredtek f√∂l √©jszaka a behatol√≥kra.

Zalatnay szerint spray-vel f√ļjtak be valamit a bet√∂rŇĎk, amitŇĎl mindketten elk√°bultak (sŇĎt, m√©g a kutya is!), b√°r ezt a te√≥ri√°t a rendŇĎrs√©g nem erŇĎs√≠tette meg, csak azt, hogy j√ļniusban val√≥ban t√∂rt√©nt T√°rnokon lop√°s, de a nyomoz√°st az√≥ta a hat√≥s√°g felf√ľggesztette, mert a tettes kil√©t√©re nem der√ľlt f√©ny.

A 66 √©ves √©nekesnŇĎ a mai Borsban amiatt panaszkodik, hogy a biztos√≠t√≥ nem hajland√≥ kifizetni a n√©gymilli√≥ forintos k√°r√°t, azzal az √ľr√ľggyel, hogy nem volt megfelelŇĎ a h√°zuk z√°rrendszere. Az "anyagilag teljesen kiszolg√°ltatott√° v√°lt" Zalatnay pert fontolgat.

Advertisement

A cikk kommentelŇĎi pedig k√°r√∂rvendŇĎen figyelmeztetik a csal√°s miatt k√©t √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©st let√∂ltŇĎ √©nekesnŇĎt arra, hogy "a fagyi visszanyal".