This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​What the fuck did I do?: Itt van Justin Bieber letartóztatási jegyzőkönyve

Illustration for article titled ​What the fuck did I do?: Itt van Justin Bieber letartóztatási jegyzőkönyve

Piaszaga volt, véreres szeme és az utcán versenyzett a sárga Lamborghinijével. De egyszer sem mondta a rendőrnek, hogy "nem tudod, ki vagyok?"

Advertisement

WHY DID YOU STOP ME? WHY THE FUCK ARE YOU DOING THIS? WHAT THE FUCK DID I DO, WHY DID YOU STOP ME? I AINT GOT NO FUCKING WEAPONS, WHY DO YOU HAVE TO SEARCH ME,WHAT THE FUCK IS THIS ABOUT? WHAT THE FUCK ARE YOU DOING?

Ilyeneket motyogott az őt letartóztató rendőr szerint feltűnően alkolholszagú Bieber, miután egy járőrkocsi elkapta, amint egy másik Lamborghinivel versenyez Miamiban. Nem akárhogyan párbajoztak: a sofőrök csicskái 2-2 fekete selyemterepjáróval elálltak 2 sávot, hogy a részeg lambósoknak legyen szabad helyük gyorsulni.

Advertisement

Bieber nem volt együttműködő, a kezét először nem volt hajlandó kivenni a zsebéből, sőt ellen is állt a rendőröknek, ezért vették őrizetbe. Mind a drog-, mind az alkoholtesztje pozitívnak bizonyult. A rendőröknek azt mondta, hogy lemezfelvételről érkezett, de egy klubból látták kijönni.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter