This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Wes Anderson tervezett egy Wes Anderson-filmbe illő kávézót

Illustration for article titled Wes Anderson tervezett egy Wes Anderson-filmbe illő kávézót

A kávézó már meg is nyílt Milánóban, a padlót egész biztosan budapesti orvosi rendelőkben látta. Csodaszép képek következnek!

Advertisement

Szombaton nyílt meg a Prada divatcég kulturális komplexuma Milánóban – a Fondazione Prada három épületét a világhírű holland építész, Rem Koolhaas tervei alapján építették át, korábban ugyanis szeszfőzdeként működtek. Ezek egyikében található a Bar Luce, melynek a berendezését a népszerű filmrendező álmodta meg.

A pasztell- és fagyiszíneket használó belső az ötvenes-hatvanas évek olasz kávézóit idézi meg, és igen, a képek alapján simán lehetne egy cuki Wes Anderson-film díszlete is, noha ő ezt ő nem annak szánta, hanem olyan kávézót akart tervezni, ahol ő maga is szívesen töltene el órákat.

Advertisement

A fanatikus Anderson-rajongók kedvéért pedig van egy Life Aquatic-flipper is. De ettől eltekintve is csodaszép az egész – igen, a padló is! Erről a wurlitzerről nem is beszélve:

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

(via Buzzfeed)

Share This Story

Get our newsletter