Összeesküvés reggelire: az egyre titokzatosabb halott férfit annak idején ki is hallgatták, mert a Gyurcsány beszédét rögzító csapat tagja volt.

Advertisement

John Le Carré már undorral dobná el a Welsz-ügyet, mert túl hihetetlenek a fordulatai. A Népszabadság cikke szerint a rendőrautóban meghalt vállalkozót a Beszéd kiszivárogtatása utáni nyomozás közben kihallgatta a titkosszolgálat, mert hangtechnikusként dolgozott a Balatonnál. Rakjuk ezt össze azzal, hogy ekkor már milliárdos vállakozó volt! A cikk más helyén a szerző mintha arra célozna, hogy akár Welsz maga is ügynök lehetett, hiszen később, amikor egy APEH-vizsgálat kétmilliárd forint befizetésére kötelezte, egy volt titkosszolgálati vezető odaszólt, és kapásból egymilliárddal csökkent az összeg.

A Népszava tegnapi információjával szemben a Népszabadság úgy tudja, hogy a Welsz-ügyfél Simon Gábornak mégiscsak volt bissau-guineai útlevele. A Népszabadság szerint Welsz mégis bevett valami mérget vagy drogot. De konteókon edződött olvasóinknak mondom, hogy a cikk szerzője nagyon jó rendőri kapcsolatokkal rendelkező közismert rendőrimádó, tehát nem valószínű, hogy a kedvenceit keverné gyanúba. Hiszen a vad elméletek egyike nyilván az, hogy Welszt kicsinálták, nem öngyilkos lett.

Advertisement

Jó rettegve találgatást mára is!

Share This Story

Get our newsletter