This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Volt válogatott labdarúgót indít Győrben a DK!

Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán. Ez volt a legendás, Verebes-féle egykori győri bajnokcsapat, melynek egyik tagja indul az önkormányzati választáson DK-színekben októberben. És hogy melyikük?

Advertisement

Bizony, az irányító középpályás, Póczik József lesz az! A Demokratikus Koalíció most bejelentette, hogy önállóan indul Győrben, a polgármesterjelölt a nagyszerű nevű Neupor Zsolt lesz. A 61 éves, 14-szeres válogatott Póczik az egyik városrészben lesz képviselőjelölt. A szombathelyi Jobbik-képviselő, Balassa Péter után tehát újabb egykori focista vehet részt a helyi politikában, de lehet, hogy más is van még, mindenesetre drukkolunk mindegyiküknek!

EDIT: Bizony, hogy van még több focista képviselő is, méghozzá Póczik egykori csapattársa, Hajszán Gyula személyében, aki Fidesz-KDNP színekben lett önkormányzati képviselő. Micsoda zrikák mehetnek kettejük között az öregfiú meccseken!

Advertisement

(Köszönet Bélakirálynak az infóért.)

Share This Story

Get our newsletter