Egy rak√°s pezsd√≠tŇĎ plak√°t √©s kamp√°nydekor√°ci√≥ jelent meg a v√°rosban, itt a h√°rom friss kedvencem. Pusztai Erzs√©bet √©vek √≥ta nem mosott nyakat!

1.) Szavazz a New York-i Museum of Modern Art kur√°torait Budapestre sz√°ll√≠t√≥ rep√ľlŇĎg√©p stewardess√©re vagy kapit√°ny√°ra, esetleg mindkettej√ľkre! Bokros Lajos √ļj p√°rtja egy j√≥l ismert r√∂vid√≠t√©ssel, illetve a fed√©lzeti erotika felid√©z√©s√©vel lop√≥zna be a potenci√°lis v√°laszt√≥k sz√≠v√©be. Az eny√©mbe m√°r siker√ľlt! Az k√ľl√∂n meghat√≥, hogy Pusztai Erzs√©bet az MDF-es idŇĎk √≥ta nem mosott nyakat, ott van rajta bizony√≠t√©knak a sok√©ves MDF-s√°l, ugyan√ļgy megk√∂tve.

2.) √Āllt√≥lag Stephen King tal√°lta ki a f√©lelemkeltŇĎ T√≥th Csaba-buszt, amivel az MSZP zugl√≥i jel√∂ltje, a Vas megy√©ben, a MegerŇĎszakolt Fibiszes t√°rsak√©nt kilenc √©vvel ezelŇĎtt eg√©sz szocialista alapszervezeteket elnyelŇĎ politkus a v√°laszt√≥ker√ľlet lak√≥it fenyegeti. Lehet, hogy bej√∂n a h√ļz√°s, vagyis bebizonyosodik, hogy a f√©lelem is t√∂megeket hajthat a szavaz√≥f√ľlk√©kbe!

Advertisement

3.) Lopott traktorral a gyŇĎzelemig!

A Kisgazdap√°rt vizu√°lis kamp√°nya eddig is igen erŇĎs volt, de a h√°tt√©rk√©pbŇĎl alkotott friss √≥ri√°splak√°tjuk arra fog k√©sztetni, hogy osszam meg a szavazataimat.

Advertisement

Advertisement

√Čs neked mi a kedvenced eddig?