Soha nem gondoltam volna, hogy egy postafi√≥komba √©rkezŇĎ helyettes-√°llamtitk√°ros sajt√≥fot√≥t gondolkod√°s n√©lk√ľl posztolok, de itt nem volt k√©ts√©g, hogy ezt kell tennem. M√°r a mits√ľtszkisszŇĪcs√∂id c√≠mad√°s lehetŇĎs√©g√©t sem szerettem volna kihagyni, nem besz√©lve arr√≥l, hogy milyen laza egy hatalmas vizakirak√≥ mellett guggolva f√©nyk√©pezkedni.

A k√©pen am√ļgy Kov√°cs P√©ter, a Vid√©kfejleszt√©si Miniszt√©rium v√≠z√ľgy√©rt felelŇĎs helyettes √°llamtitk√°ra (a c√≠meres kitŇĪzŇĎs az egy√©bk√©nt) a j√ļnius 28-i gyŇĎri Danube Flow - H√≠v a Duna! kezdem√©nyez√©st prom√≥zza. (Fot√≥: Hatlaczki Bal√°z)

Természetesen nyomába sem ér azért a kedvenc vizás képemnek, mely ez:

Advertisement

/Forr√°s: terra.hu/

Ja √©s ha m√°r ilyen sz√©pen beguggoltak, √≥hatatlanul felmer√ľl az Orb√°nos bandafot√≥n√°l feltett k√©rd√©s: szerintetek milyen zenekar tagjai lenn√©nek √©s ki milyen hangszeren j√°tszana? K√©pre a kommentekkel - a viz√°t se k√≠m√©lj√©tek!

Advertisement

FRISS√ćTVE: A k√©p teljesen ki√©gette az agyamat √©s emiatt csak √°tfutottam a sajt√≥k√∂zlem√©nyt, amiben a l√©nyeget csak most vettem √©szre - 29-√©n a Kopaszin lehet viz√°t simogatni. Azt a mindenit, ki ne hagyj√°tok!