This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Visszavonták a rettenetes pedofil jegyzőkönyvet

Illustration for article titled Visszavonták a rettenetes pedofil jegyzőkönyvet

A sajtóban esett egymásnak egy elhidegült magyar pár, a férfi álltólag ismert ötvenes politikus. A nő jegyzőkönyvet szivárogtatott ki az ötéves kislánya vallomásáról a Borsnak, a férfi közben név nélkül panaszkodott a Nők Lapja Cafénak. Ilyen gyűlöletet még életemben nem tapasztaltam.

Advertisement

Törölték a Borsonlineról azt a cikket, aminek nyomtatott változatát már nem tudták ollóval kivágni a mai lapból. Pedig a sztori eleve is igencsak büdös volt. A cikkben azt álltották, hogy egy ismert magyar politikai-közéleti szereplő szexuálisan zaklatta az ötéves kislányát. Az anyaghoz egy tényleg rettenetesen nyomasztó kihallgatási jegyzőkönyvrészletet is csatoltak, amiben a gyereket a fürdőkádban és a Balatonban történtekről kérdezgette egy szakértő. Pallagi Ferenc Bors-főszerkesztő a HVG-nek azt mondta, kételyek merültek fel a forrásuk hitelességével kapcsolatban, ezért szedték le az anyagot. (A cikk online itt még olvasható, meg benne van a nyomtatt lapban is, de én senkinek sem javasolnám a jegyzőkönyves rész elolvasását.)

Illustration for article titled Visszavonták a rettenetes pedofil jegyzőkönyvet
Advertisement

A sztori azért lehetett volna büdös, mert az a nyomtatott Bors cikkéből is kiderül, hogy bár a nő az év elején tett feljelentést és a kislányt valamikor január-februárban hallgathatta ki a pszichológus, a férfit azóta sem gyanúsították meg semmivel. Maga a rendőrség is bizonytalan lehet, hiszen a lapnak azt nyilatkozták, hogy szakértői véleményre várnak. És ez csak egy újabb szakértői vélemény lehet, hiszen az, amit a Bors is lehozott, már réges régen elkészült.

A dologban az az igazán nyomasztó, hogy a dokumentumot kizárásos alapon szinte biztosan az anya szivárogtatta ki. Ez feltétlenül valamilyen elmekattanásra utal, teljesen függetlenül attól, hogy a vád totális koholmány vagy száz százalékig igaz. Szintén a házastársi párbaj elméletét erősíti, hogy a kiszivárogtatásról értesülő apa megkereste a Nők Lapját, ahol az eheti számban Pokoli visszavágó címmel cikk jelent meg róla. Ezt tegnap késő este kitették a Nők Lapja Café weboldalára is. Ebben a férfi a maga szempontjából adja elő a történetet. Ebben a verzióban ő persze nem szexuális ragadozó, hanem egy, a szülés után megkattant, erőszakos nő áldozata. A férfiverzió szerint a nő ütötte-verte a fickót, majd később törvénytelenül magával is vitte a gyereket, akit nem akar az apjához engedni, ezért találta ki a szexvádat.

Share This Story

Get our newsletter