Illustration for article titled Világszenzáció! Feltalálták a fingszűrő alsóneműt!

Egy angol cég a vegyifegyverek ellen használt ruhák anyagából varratott olyan fehérneműket, amik kiszűrik a távozó bélgáz szagát és ezáltal valószínűleg párkapcsolatok millióit mentik meg az ártalmatlan kanapés fingásokból keletkező heves vitáktól.

Advertisement

A felhasznált anyagot úgy hívják, hogy Zorflex, a céget pedig úgy, hogy Shreddies. A Shreddies állítása szerint az alsóneműjük akár egy átlagos pukinál 200-szor erősebb szagot is képes kiszűrni. A cég azt mondja, hogy az szénszál alapú anyag beszívja a szagokat, amik aztán egy mosással nyom nélkül távoznak a ruhából.

A Shreddies eredetileg olyanoknak szánta a terméket, akik valamilyen bélbetegség miatt nem tudnak uralkodni a szeleken.

Advertisement

Az alsónemű létezik férfi és női változatban is, lehet venni fingszűrő leggingset és boxeralsót is. A cég állítása szerint a focista Frank Lampard is használja már a Shreddiest, úgyhogy az átlagembernek sem kell félnie tőle. Ezek szerint Lampard krónikusan sokat fingik, úgyhogy végre ezt is megtudhattuk.

Már csak egy hangtompítóra van szükség és végre mindenki szabadon eregethet bárhol.

Advertisement

Elvileg a Shreddies választékát itt lehet megnézni, de a jelek szerint a sok kattintástól lehalt. A Gizmodo szerint egy ilyen gatyó férfiaknak 40, nőknek 30 dollárba kerül. Erre szokták mondani a fiatalok az interneten, hogy instant get!

[Gizmodo]

Share This Story

Get our newsletter