Illustration for article titled ​Világrekord született az Amerikában verik a négereket műfajban

Az új csúcstartó Fricz Tamás Békemenet-szervező kormánypolitológus. Tudod mi az oligarchia? Oroszország? Te hülye vagy! AMERIKA! Úgy bizony.

Advertisement

Fricz Tamás ismét hatalmasat dobott a hülyeségdiszkosszal. Az Orbán-imádók flepnisebb vonulatához tartozó publicista megsértődött azon, hogy Obama elnök nem gratulált szeretett kenyéradó gazdája, Orbán Viktor választási győzelméhez. Ezért egészen kis terjedelemben is képes volt nagyívűen levezetni, hogy Amerika mit húzza fel az orrát Orbánon, amikor ő se jobb a Deákné vásznánál. Sőt! Szó szerint nincs leírva, hogy a Gonosz Birodalma, de a vádpontok lényege ez.

Itt egy kis jellgzetes ízelítő a pompás levezetésből:

Egyszóval Obamával megértette az amerikai és tágabban a nemzetközi balliberális közvélemény, hogy Orbán Viktor és a magyar jobboldal veszélyes a demokráciára és a szabadságra nézve. Obama pedig értett a szóból, s az egymás utáni második kétharmados győzelemhez immáron nem gratulált Orbánnak. Hiszen egy autokrata, antiszemitizmust eltűrő, demokráciát romboló Orbánnak legfeljebb az alelnök gratulálhat…

Azonban van itt egy kis bökkenő.

Az mégpedig, hogy egy olyan 317 milliós ország elnöke nem gratulál az igen erős demokratikus felhatalmazással megválasztott Orbánnak, akinek az országában viszont valóban veszélyben van a demokrácia.

Advertisement

Hogy a végén elérjünk a csodálatos zárlatig:

Így hát a „világ első számú demokráciája" – hiszen így nevezik, nem? – e nem jelentéktelen tudósok szerint mára már nem más, mint egy szűk politikai, gazdasági-pénzügyi és katonai-hírszerzési elit által uralt oligarchia.

És Obama nem gratulál Orbánnak, mert Orbán veszélyes a demokráciára.

Aha…

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter