Kocsik, űrhajók, tudomány, építészet, technika, Amerika, sci-fi, gifek, kütyük, politika, Szilícium-völgy, az egész világ. A Cinket kiadó Gawker Media blogjai ezekről és még millió más dologról szólnak, mától magyarul is.

Ugyan a Cinket csak maroknyian csináljuk, amerikai oldalaink szerkesztőségeiben több mint százan dolgoznak (sokan innen, a budapesti irodából!). A blogjainkat működtető Kinja-motor új verziójával tetszőleges posztot lehet új címmel, képpel és ajánlóval átemelni, ezzel fog működni a Világegyetem blog, ahol magyar címmel és összefoglalóval fogjuk bemutatni a legérdekesebb, legklasszabb, legfontosabb dolgokat, amikről aznap a Gawker oldalain írtak.

Advertisement

Hogy miért csináljuk ezt? Hogy az újságolvasás ne csak arról szóljon, hogy pitiáner, provinciális, lehangoló, ostoba híreket olvasunk Magyarországról. Ennél többet érdemlünk. Azért csináljuk a Világegyetemet, hogy minden nap gondoljunk arra, amire az internet első napjaiban gondoltunk: hogy odakint van az egész világ, az összes csodájával, menő kocsikkal, finom ételekkel, szuper találmányokkal, marha nagy gólokkal, vicces marhaságokkal, lenyűgöző történetekkel, mindennel, amivel igazán érdemes foglalkozni.

Én fogom szerkeszteni, jó szórakozást hozzá.

Share This Story

Get our newsletter