Világ körüli útra vitte a lányt, mert úgy hívják, mint az excsaját

Igaz történet! Egy kanadai sráccal azután szakított a barátnője, hogy megvolt a jegyük a nagy utazásra. Ő nem esett kétségbe, keresett egy másik Elizabeth Gallaghert, és meg is találta.

Jordan Axani sokáig tervezte a világ körüli utat, és amikor Elizabeth képes volt vele a jegyek megvásárlása után szakítani, ő hiába próbálta visszaváltani vagy másnak átruházni azokat, úgyhogy feladott egy hirdetést a Redditen, amelyben egyéb Elizabeth Gallagher nevű, kanadai állampolgároknak ajánlotta fel a lehetőséget.

És tényleg talált megfelelő jelentkezőt – igaz, a Nova Scotia-i lánynak speciel van barátja, de ez mindegy is. A félállásban adminisztrátorként dolgozó és egyébként még tanuló Elizabeth végül december 21-én, a repülőtéren találkozott először Axanival, és a múlt héten tértek vissza a csaknem háromhetes útról.

Advertisement

A pár Torontóból indult, és az alábbi városokat ejtette útba: New York, Milánó, Velence, Bécs, Prága, Delhi, Khao Lak, Hongkong. A sztori időközben bejárta a világsajtót, és mivel szállást előzőleg nem foglaltak, a Marriott International vállalta, hogy külön szobákat biztosít a számukra az összes városban, ahová mentek.

A nagy csattanó viszont elmaradt: Axani és Gallagher nem jöttek össze, és azt is tagadják, hogy bárminemű románc szövődött volna köztük az utazás alatt. Axani szerint inkább fivér-nővéri dinamika alakult ki köztük, viszont mindketten remekül érezték magukat, és a jegyek sem mentek pocsékba.

Advertisement

Axanit pedig annyira megindította, amikor kapott egy levelet egy nyolcéves kisfiútól, akinek egyre romlik a látása, és még szerette volna látni a világot, mielőtt teljesen megvakul, hogy a testvérével gründoltak egy alapítványt az ilyen emberek megsegítésére.

(via Daily Mail)

Share This Story