Illustration for article titled Viktor! Vedd már észre!!! Ezek maffiózók!!!!

Keményen kiakadt valamitől Tiffán Zsolt, a Fidesz Baranya megyei erős embere – aki tegnap délutáni, a bama.hu-n már elemzett fb-bejegyzése szerint annyira mégsem tűnik erősnek.

Advertisement

A parlamenti képviselő – akit én még villányi borász korából elég jól ismerek – hosszan és dühösen támadja a szövegben az olyan politikai szereplőket, “akik a közéleti kurválkodáson kívül semmihez sem értenek, és semmit nem tettek még le az asztalra”, és bizonyos “büntetett előéletű firkászok”-hoz is van néhány keresetlen szava, hiszen “ha megrendelés érkezik ezekhez a bűzlő médiumokhoz – sajnos sokszor kormánypárti oldalról –, ők rögtön ugranak, s ordas hazugságokat terjesztenek rólunk”.

Tiffán Zsolt különösen két emberre van kiakadva:

Amúgy tudjuk, kik osztják az észt a megyében közülünk. Összesen két emberről van szó… Pedig nem egy pártban vannak, mégis ők osztják le a lóvét… Ha kell, a sajátjaikra törnek, csak azért, hogy mások semmit se tehessenek. (((Viktor! Vedd már észre!!! Ezek maffiózók!!!!)))

Advertisement

A bejegyzés a helyi viszonyok pontos ismeretének hiányában kissé nehezen követhető, ami tuti, a képviselő nem vesz részt egy ormánsági túrán, és távol maradását indokolja indulatosan.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy:

Csak egy ember van talpon: Orbán Viktor. Aki, ha kell, a világgal szembeszáll a magyarok védelmében. Egyszerűen, tisztán, mégis érthetően beszél.

Advertisement

Mindazonáltal:

Hogyan harcoljon ő, ha Dél-Dunántúl semmit sem tesz a saját boldogulása érdekében? Kiemelt nemzeti program lett az Ős-Dráva, mégis naponta kell megküzdenünk a „mit-miért-nem” tökfilkókkal.. Azért van ez, mert nem jó a személyzeti politikánk. Nem is volt jó soha.

Advertisement

Tiffán attól is tart, hogy jön a Jobbik, és abból baj lesz:

S most kell magunkba nézni, mielőtt nekimegyünk a 2018-as nagy harcnak! Ha ezt nem tesszük meg, ránk telepszik a „nyilasávós” söpredék, akinek pojácái hetente tolják a képünkbe a politika totális gátlástalanságát és sunyiságát! El kell újra menni a polgári körökhöz és beszélgetni velük! Különben a Jobbik a maga álszentségével elviszi őket. A köröknek nincs más vágyuk, mint néhány emberi szó. Ők majd elmondják, hogy keményebben kell beszélnünk, hogy a munkát adó magyar középosztályért kell kiállnunk! Elkeserítő a helyzet. Én is hibás vagyok. Azt hittem, egy jó ügyért csak ki kell állni, aztán minden megy magától. Hát nem így van…

Advertisement

Na de ki lehet az a két ember? Kik azok a maffiózók? Nem tudom, megkérdeztem, várom Tiffán Zsolt válaszát, hátha nem hiába.

Share This Story

Get our newsletter