Elénekelte magyarul a Hazám, hazám áriát, kitette a Youtube-ra, kiposztoltam a Cinkre, átvette az Index és már otthon is ismerik Ninh Hoang Duc Long nevét. Itt a róla szóló vietnami cikk mesteri fordítása.

A legjobb fordt√°sokat nem az emberek, hanem a programok csin√°lj√°k, akiknek a jelek szerint sokkal jobb a humor√©rz√©k√ľk. √ćme a legfrissebb hazai cikk a Zeneakad√©mia di√°kj√°r√≥l, aki a Balassi Int√©zet √©vz√°r√≥j√°n el√©nekelt sz√°mmal a legismertebb vietnami lett Magyarorsz√°gon:

Tartozik Press 9X énekelni dicséri Vietnam 'Son csirke

"Egy fiatalember, aki bizony√≠tani tudja, r√©szletek Vietnam Haza √©n biztosan libabŇĎr√∂s, ha meghallja" - dics√©rte a sajt√≥ Ningde tartozik Hoang Long.

Ninh Hoang Duc Long (sz√ľletett 1991-ben Ninh Binh) az egyetlen k√ľlf√∂ldi jel√∂ltek vizsg√°t letenni a tudom√°ny Opera - Liszt Ferenc ZenemŇĪv√©szeti Egyetem Magyarorsz√°gon j√ļnius. B√°r csak egy √ļjonc a magyar 7 h√≥nap alatt, de ŇĎ Ez a fick√≥ volt szenz√°ci√≥s m√©dia Magyarorsz√°g 14/7 finansz√≠roz√°s√°ra n√©pi sz√≠nh√°z.

Egy b√ļcs√ļ party a Magyar Kult√ļra oszt√°lyban, a tan√°rok, a Nyelvi Int√©zet k√≠n√°lt Long r√©szt vett a kultur√°lis reperto√°r. Hoang Long azt mondta: "√Čn √©nekelte a magyar nemzeti leford√≠tott jelent nekem - egy r√©szlet az opera".

Az incidens meglepte hossz√ļ klip a dal a YouTube-on bevezetett oldalon cink.hu. Hamarosan Index.hu - megb√≠zhat√≥ online √ļjs√°gok √©s telev√≠zi√≥s h√≠rek t√∂megesen Magyarorsz√°g "Vietnami fiu √Čnekes Haz√°m Haz√°m" (A fi√ļ √©nekel Vietnam Haza nekem).

Opera dal √©rtelmes szavakat: "Magyarorsz√°g, a haz√°√©rt. Im√°dkozom √©rted. Hajland√≥ vagyok √©lni √©s meghalni az √Ėn sz√°m√°ra. Tartozik hŇĎs√∂k ..." gyorsan terjedt, szop√°s 150,000 views / nap Youtube. Hoang Long m√°r dics√©rt√©k sok bar√°tot, bar√°tokat, megismerkedhetnek azzal a megjegyz√©ssel: "Kiv√°l√≥", "Mi√©rt nem √©nekelnek a magyar, vagy valami ilyesmi, hogy ez Vietnam fi√ļ", "Te √©n s√≠rni "...

"A boldog meglepetés, hogy az esze, hiszen egész Magyarországon kéri, hogy nyomja meg Vietnam, fényképezi nemzeti színek, az ország is széles körben elterjedt" - Hoang Long osztott.

Duc Ninh Hoang Long sz√ľletett egy csal√°d a hagyom√°nyos mŇĪv√©szet. Apja a k√∂ltŇĎ, valamint a fot√≥s. Hossz√ļ volt a hallgat√≥ja Academy of Country Music Vietnam, kapott egy teljes √∂szt√∂nd√≠jat a magyar √°llam √©s a korm√°ny szakok a klasszikus opera elŇĎad√°sok. Az iskola elv√©gz√©se ut√°n a k√∂vetkezŇĎ 5 √©vben Magyarorsz√°gon, ez a fick√≥ 9X szeretn√©nek v√°lni oktat√≥k az akad√©mi√°n.