Illustration for article titled ​Vietnamban is sztár lett a Cink felfedezettje

Elénekelte magyarul a Hazám, hazám áriát, kitette a Youtube-ra, kiposztoltam a Cinkre, átvette az Index és már otthon is ismerik Ninh Hoang Duc Long nevét. Itt a róla szóló vietnami cikk mesteri fordítása.

Advertisement

A legjobb fordtásokat nem az emberek, hanem a programok csinálják, akiknek a jelek szerint sokkal jobb a humorérzékük. Íme a legfrissebb hazai cikk a Zeneakadémia diákjáról, aki a Balassi Intézet évzáróján elénekelt számmal a legismertebb vietnami lett Magyarországon:

Tartozik Press 9X énekelni dicséri Vietnam 'Son csirke

"Egy fiatalember, aki bizonyítani tudja, részletek Vietnam Haza én biztosan libabőrös, ha meghallja" - dicsérte a sajtó Ningde tartozik Hoang Long.

Ninh Hoang Duc Long (született 1991-ben Ninh Binh) az egyetlen külföldi jelöltek vizsgát letenni a tudomány Opera - Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Magyarországon június. Bár csak egy újonc a magyar 7 hónap alatt, de ő Ez a fickó volt szenzációs média Magyarország 14/7 finanszírozására népi színház.

Egy búcsú party a Magyar Kultúra osztályban, a tanárok, a Nyelvi Intézet kínált Long részt vett a kulturális repertoár. Hoang Long azt mondta: "Én énekelte a magyar nemzeti lefordított jelent nekem - egy részlet az opera".

Az incidens meglepte hosszú klip a dal a YouTube-on bevezetett oldalon cink.hu. Hamarosan Index.hu - megbízható online újságok és televíziós hírek tömegesen Magyarország "Vietnami fiu Énekes Hazám Hazám" (A fiú énekel Vietnam Haza nekem).

Opera dal értelmes szavakat: "Magyarország, a hazáért. Imádkozom érted. Hajlandó vagyok élni és meghalni az Ön számára. Tartozik hősök ..." gyorsan terjedt, szopás 150,000 views / nap Youtube. Hoang Long már dicsérték sok barátot, barátokat, megismerkedhetnek azzal a megjegyzéssel: "Kiváló", "Miért nem énekelnek a magyar, vagy valami ilyesmi, hogy ez Vietnam fiú", "Te én sírni "...

"A boldog meglepetés, hogy az esze, hiszen egész Magyarországon kéri, hogy nyomja meg Vietnam, fényképezi nemzeti színek, az ország is széles körben elterjedt" - Hoang Long osztott.

Duc Ninh Hoang Long született egy család a hagyományos művészet. Apja a költő, valamint a fotós. Hosszú volt a hallgatója Academy of Country Music Vietnam, kapott egy teljes ösztöndíjat a magyar állam és a kormány szakok a klasszikus opera előadások. Az iskola elvégzése után a következő 5 évben Magyarországon, ez a fickó 9X szeretnének válni oktatók az akadémián.

Share This Story

Get our newsletter