This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vidám hangulatban került elő a 18 napig gyíkokon élő 72 éves bácsi

Illustration for article titled Vidám hangulatban került elő a 18 napig gyíkokon élő 72 éves bácsi

Érzem én gyerekek, hogy ebben a sztoriban ennyi volt, amit a címben leírtam, de azért akkor is baromi jó nem? Főleg, hogy a legkisebb fia szerint épp olyan jó állapotban van, mint amikor eltűnt, csak a szakálla nőtt meg. Jókedvű volt és viccelődött.

Advertisement

Gene Penaflor egy vadászcsapatról szakadt le a kaliforniai Mendocino Nemzeti Parkban és tűnt el nyomtalanul. Annyira nyomtalanul, hogy négy napig hiába keresték kutyával-macskával, rendőrökkel, parkőrökkel mindennel.

A bácsi elkószált a többiektől, lezuhant egy kisebb szakadékba, elvesztette az eszméletét. Mikor magához tért, hatalmas köd volt és megsérült az állán. Félt, hogy esetleg elfertőződik a sebe ezért jobbnak látta, ha helyben marad egy patak mellett. Tüzet rakott, avarba burkolózott, de másnap még nagyobb ködre ébredt.

Advertisement

Bár többször is látott helikoptert elszállni maga felett, hiába rakott a tűzre leveleket, hogy jelezzen velük, nem vették észre. Persze nekivághatott volna a visszaútnak, de úgy érezte, nincs elég ereje hozzá.

Ahhoz viszont volt, hogy kaját gyűjtsön: gyíkokat, kígyókat, algákat, bogyókat és mókusféléket. Hogy ez utóbbi alatt mit ért, milyen állapotú egyedeket és hogyan fogta el azokat, arról nem szól a fáma, én meg el sem tudom képzelni - bár ugye puskája az volt, hiszen vadászni indult.

Advertisement

Végül egy csapat vadász fedezte fel a tábortüze füstjét és vitte biztonságba.

/Via: ukiahdailyjournal.com, a fotó persze illusztráció: Lizards by robynejay/

Share This Story

Get our newsletter