Vida Ildikó személyesen irányítja az ügyes Heti Válasz-reklámkampányt

Illustration for article titled Vida Ildikó személyesen irányítja az ügyes Heti Válasz-reklámkampányt

Szinergia a köbön: a NAV Simicska-káder elnöke nyílt levélben szólította meg André Goodfriend amerikai ügyvivőt egy, a Simicska-közeli HV-ban ma megjelent interjú miatt.

Advertisement

Nincs egyébként semmi gond a keresztpromócióval, hasonló esetben én is elgondolkodnék rajta, mármint ha lenne hetilapom meg NAV-elnököm is.

A levél így kezdődik:

Tisztelt André Goodfriend Ügyvivő Úr!

De Utána Már Sajnos Nem Ír Minden Szót Nagybetűvel A NAV Elnöke, Akit Végül Is Nem Azért Neveztek Ki Mert Olyan Jól Tudott Magyarul Írni:

Ön a Heti Válasz hetilapnak adott interjújában minden eddiginél súlyosabb kijelentést tett, és ezzel egyértelműen arra utal, hogy bűncselekményt követtem el. Kijelentését ezúttal nem hagyhatja magyarázat nélkül. Valakinek a becsületébe gázolni, valakit rágalmazni nem lehet következmények nélkül. Ez ugyanis itt, Magyarországon bűncselekmény.

Advertisement

A levél ezek után nem túl érdekes, Vida azt ismétli benne, amit eddig is mondott, vagyis hogy Goodfriendnek szerinte meg kéne mondania, mivel gyanúsítja. (Az egész levelet a 444 posztjában olvashatod el.)

Advertisement

Mivel semmi más értelme nincsen, és mind a levélíró, mind a hivatkozott interjú publikálója a Veszprémi Jelölt közeléből érkezett, a szöveg hírverésként értelmezhető csak. Végül is minden online lap lehozza, ahogy mi is. Én olvastam az emlegetett interjút, teljesen okés, igazán új dolog nincsen benne, talán azt az egyet kivéve, hogy igen, Vidát valami NAV-on belüli disznósággal gyanúsítják, de összességében lendületes és jó olvasmány, a kérdező Stumpf András kellően rámenős, André Gooodfriend meg ügyes és szellemesen kerüli el a csapdákat benne.

Share This Story

Get our newsletter