Ha Varga Mihály és Lázár János is egyformán lehetségesnek tartja a távozását, akkor annak már tényleg kell, hogy legyen valami alapja.

A NAV-eln√∂k lehets√©ges t√°voz√°s√°t elŇĎsz√∂r Varga lebegtette meg a mai FigyelŇĎben, de ez m√©g √∂nmag√°ban nem jelent sokat, hiszen mondott m√°r Varga Mih√°ly olyat is, hogy esz√ľk √°g√°ba sincs bez√°rni vas√°rnap a boltokat, azt√°n m√©gis bez√°rt√°k.

A k√©rd√©st azonban feltett√©k ma a szok√°sos cs√ľt√∂rt√∂ki L√°z√°r-show-t v√©gig√ľlŇĎ √ļjs√°g√≠r√≥k is, √©s a Minisztereln√∂ks√©get vezetŇĎ miniszter sem c√°folta az √©rtes√ľl√©st:

Orb√°n Viktor nagy v√°ltoz√°sokat szeretne a NAV-n√°l, szolg√°ltat√≥ √©s v√°llalkoz√≥bar√°t ad√≥rendszert, ad√≥elj√°r√°si reformot akar m√©g az id√©n ‚Äď mondta L√°z√°r. Az a szem√©lyes v√©lem√©nye, hogy ehhez √ļj strukt√ļra is t√°rsul majd, √©s nem z√°rta ki annak lehetŇĎs√©g√©t, hogy ehhez lev√°ltj√°k a NAV jelenlegi vezetŇĎj√©t.

√ćgy foglalta √∂ssze a v√°lasz√°t az Index, hozz√°t√©ve, hogy ‚ÄúL√°z√°r azt is mondta, hogy van az √ľgyben konkr√©t inform√°ci√≥ja, de ezt nem k√≠v√°nta megosztani.‚ÄĚ

Advertisement

Igaz, egyesek m√°r m√°rciusban is tudni v√©lt√©k, hogy Vida belebukik az Orb√°n-Simicska h√°bor√ļba, ehhez k√©pest eg√©sz sok√°ig h√ļzza.