This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vida Ildikó most már tényleg megkapta a selyemzsinórt?

Illustration for article titled Vida Ildikó most már tényleg megkapta a selyemzsinórt?

Ha Varga Mihály és Lázár János is egyformán lehetségesnek tartja a távozását, akkor annak már tényleg kell, hogy legyen valami alapja.

Advertisement

A NAV-elnök lehetséges távozását először Varga lebegtette meg a mai Figyelőben, de ez még önmagában nem jelent sokat, hiszen mondott már Varga Mihály olyat is, hogy eszük ágába sincs bezárni vasárnap a boltokat, aztán mégis bezárták.

A kérdést azonban feltették ma a szokásos csütörtöki Lázár-show-t végigülő újságírók is, és a Miniszterelnökséget vezető miniszter sem cáfolta az értesülést:

Orbán Viktor nagy változásokat szeretne a NAV-nál, szolgáltató és vállalkozóbarát adórendszert, adóeljárási reformot akar még az idén – mondta Lázár. Az a személyes véleménye, hogy ehhez új struktúra is társul majd, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy ehhez leváltják a NAV jelenlegi vezetőjét.

Advertisement

Így foglalta össze a válaszát az Index, hozzátéve, hogy “Lázár azt is mondta, hogy van az ügyben konkrét információja, de ezt nem kívánta megosztani.”

Igaz, egyesek már márciusban is tudni vélték, hogy Vida belebukik az Orbán-Simicska háborúba, ehhez képest egész sokáig húzza.

Share This Story

Get our newsletter