This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vicces trafikmutyi: azt sem tudják Szekszárdon, melyik utca kihez tartozik

Nyilvánosságra hozta a hvg.hu annak a beszélgetésnek egy részletét, amin Horváth Pinokkió polgármester végigveszi a helyi Fidesz-frakció tagjaival, hogy a városban kik pályáznak trafikra és közülük ki a megbzható fideszes span. Mivel a személyes adatokat kisípolták, a felvétel úgy hangzik, mint egy keresztény rádiócsatorna közvettése egy rapkoncertről.

Advertisement

De ettől eltekintve is napsugaras a hangulat, bár akkor még mintha az ő hangjuk is lefagyna, amikor elhangzik, hogy a Lajos, vagyis Fajszi Lajos, a testület fideszes tagja is pályázott. Aztán a főnök mindekit megnyugtat, hogy "Helyes, helyes, hát ne a szocik győzzenek!". De ugyanilyen erős pillanat az is, amikor egy utcáról nem tudják, kinek a területe.

A felvétel végighallgatása összeesküvéselmélet-hívőknek különösen ajánlott, mert pont úgy hangzik, mintha az MSZP forgatókönyvéből a Piroslap forgatta volna, pedig nem is

Share This Story

Get our newsletter