Voteman elpofoz a szavaz√≥f√ľlk√©ig, ha szeretn√©d, ha nem. D√°ni√°ban k√©sz√ľlt ez az iszonyatosan vicces kamp√°nyfilm a parlamenti szavaz√°sokhoz, le is szedt√©k nagyon hamar.

A d√°n parlament hivatalos Youtube-csatorn√°j√°n jelent meg Voteman t√∂rt√©nete, a bŇĎd√ľletesen szexista, szŇĎr√∂s √©s bŇĎrszerk√≥s hŇĎs√©, aki m√©g fiatalkor√°ban egyszer kihagyott egy v√°laszt√°st, ez√©rt nem volt semmi belesz√≥l√°sa a vil√°g dolgaiba ‚Äď a k√∂rnyezetv√©delemtŇĎl kezdve a fah√©jas csig√°k fah√©jtartalm√°ig ‚Äď, emberileg teljesen √∂sszet√∂rt, majd megfogadta, hogy mindenkit r√° fog venni, hogy legyen sz√≠ves menjen el szavazni. Ha ehhez j√≥l el kell agyabugy√°lni valakit, h√°t ez van, teljesen mindegy, hogy f√©rfi, nŇĎ, fiatal vagy idŇĎs, Voteman nem ismer sem istent, sem embert.

A Kreat√≠v is √≠rja, √©n meg csak megerŇĎs√≠teni tudom, hogy a vide√≥ pont olyan, mint a Quentin Tarantino √©s Robert Rodriguez Grindhouse-duplafilmj√©hez k√©sz√ľlt elŇĎzetesek, m√©g pontosabban a Machete kamutr√©lere, m√©g a narr√°tor hangja is ugyanaz, sŇĎt, egyes jeleneteket annak a folytat√°s√°b√≥l emeltek √°t.

A d√°n parlament priv√°tra tette a vide√≥t, de ahogy az interneten lenni szokott, a dolgok nem tŇĪnnek el, csak m√°shol tŇĪnnek fel.

[Kreatív Online]