Vicces, szőrös, letiltott mácsóval buzdítanak választásra a dánok

Voteman elpofoz a szavazófülkéig, ha szeretnéd, ha nem. Dániában készült ez az iszonyatosan vicces kampányfilm a parlamenti szavazásokhoz, le is szedték nagyon hamar.

Advertisement

A dán parlament hivatalos Youtube-csatornáján jelent meg Voteman története, a bődületesen szexista, szőrös és bőrszerkós hősé, aki még fiatalkorában egyszer kihagyott egy választást, ezért nem volt semmi beleszólása a világ dolgaiba – a környezetvédelemtől kezdve a fahéjas csigák fahéjtartalmáig –, emberileg teljesen összetört, majd megfogadta, hogy mindenkit rá fog venni, hogy legyen szíves menjen el szavazni. Ha ehhez jól el kell agyabugyálni valakit, hát ez van, teljesen mindegy, hogy férfi, nő, fiatal vagy idős, Voteman nem ismer sem istent, sem embert.

A Kreatív is írja, én meg csak megerősíteni tudom, hogy a videó pont olyan, mint a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse-duplafilmjéhez készült előzetesek, még pontosabban a Machete kamutrélere, még a narrátor hangja is ugyanaz, sőt, egyes jeleneteket annak a folytatásából emeltek át.

Advertisement

A dán parlament privátra tette a videót, de ahogy az interneten lenni szokott, a dolgok nem tűnnek el, csak máshol tűnnek fel.

[Kreatív Online]

Share This Story

Get our newsletter