Vicces seggnyalók MCMXVII: a Heti Válasz így védi Putyint

Szemét amerikaiak meg a köcsög buzik csak károgni tudnak Putyin olimpiáján. Orbán kiadta a jelszót az oroszbarátságról, mostantól aki a szovjeteket bántja, az a mi ellenségünk.

Advertisement

Szolgaújságírónak azért lehet nehéz lenni, mert néha egyik pillanatról a másikra kell váltani, ha módosul a Gazda véleménye. De a dolog azért megoldható. Ezt bizonyítja a Heti Válasz mai cikke a köcsög amcsikról, akik beugatnak a Főnök barátjának, Vlagyimirnak.

Balla Eszter egyenesen San Franciscóból hozza ugyanazt, amit gyerekkoromban a kapitalista országokból utálkozó III/I-II-III-as tudósítók. A cím simán elment volna a hidegháborús Pravdában:

Rosszindulatú hisztériakeltés: Így provokálja az USA az olimpiát

Ilyen az igazi túlteljesítő: neki ugyan csak Vlagyimirt kéne szeretnie, de ha már, akkor ezt összeköti az Izvesztyija-stílusú amerikaigyalázással. Nézzük, milyen elegyet alkot a homofóbia és az oroszseggnyalás! Csak idézetek jönnek, úgy még hatásosabb a dolog.

- Politikát nem a rendezők, hanem a jogvédők csináltak a nagy sporteseményből.

- De a nagyon erős homoszexuális lobbival Barack Obama nem mert szembeszállni. Mert az idei olimpia egyeseknek nem a világ sportolóinak felemelő viadaláról, tehetségéről, szorgalomról, kitartásról szól, hanem a homofób Oroszország megleckéztetéséről.

- Kifejezetten kisstílű üzenetnek tűnt, hogy az amerikai csapatot szándékosan homoszexuális sportolók vezetik, mint Brian Boitano műkorcsolyázó olimpiai bajnok, aki maga is meglepődött a felkérésen.

- Vlagyimir Putyin vezetési stílusa a politikára, nem a sporteseményre tartozik. - Irina Rodnyinát, többszörös műkorcsolyázó olimpiai bajnokot, a láng meggyújtóját pedig fajgyűlölőnek tartják, hiszen valamikor Barack Obamáról rasszista twitter-üzenetet küldött.

- De ezzel kettős játékot űznek, ijesztgetnek, utána meg aggódnak a személyiségi jogok megsértése miatt.

- Putyin KGB módszerekkel dolgozik - mondják. Akadt olyan újságíró, aki a telefon-lehallgatásoktól tart, ezért eldobható mobiltelefonokat ajánl. Csak abban lehet bízni, hogy a játékok kezdetével a hisztéria alábbhagy.

Share This Story

Get our newsletter