√ďri√°si p√°rbajba bonyol√≥dott a HVG √©s a Magyar Nemzet trafik√ľgyben. A Nemzet ugyanis, hogy elvegye a korm√°nynak r√©m kellemetlen trafikbotr√°ny √©l√©t, arr√≥l √≠rt nagy cikket, hogy az MSZP-hez √©s a baloldalhoz k√∂thetŇĎ figur√°k vagy rokonaik is nyertek trafikkoncesszi√≥t. B√°r az √ľgyben kor√°bban senki sem √°ll√≠totta, hogy csak √©s kiz√°r√≥lag fideszes politikusok nyertek trafikot, a Nemzetnek l√°that√≥lag igen neh√©z volt √∂sszeszednie egy cikkre val√≥ MSZP-st. J√≥ p√©lda erre az anyag nyit√≥mondata:

T√∂bb MSZP-s politikus rokona, k√∂zt√ľk a szocialist√°k febru√°ri √©hs√©gmenet√©t szervezŇĎ sellyei polg√°rmester feles√©ge is koncesszi√≥t nyert a trafikp√°ly√°zaton.

Csakhogy Nagy Attila sellyei polg√°rmester, mit tesz isten, f√ľggetlen politikus. Lehet, hogy irgalmatlan nagy komcsi, v√©g√ľl is szervezŇĎje volt az √©hs√©gmenetnek, de a nyit√≥ mondat ebben a form√°ban azonnal s√°nt√≠t.

A HVG elsŇĎ nemes v√°lasza: cikket √≠rtak a Nemzet anyag√°b√≥l, an√©lk√ľl, hogy linkelt√©k volna az √≠r√°st.

A Nemzet a nem MSZP-s Nagyon √©s a m√°r r√©g√≥ta nem SZDSZ-es Mali Zolt√°n dr√°vapiski polg√°rmesteren k√≠v√ľl egyetlen, vagyis k√©t rendes vadat tudott lŇĎni, m√©ghozz√° az egykori MSZP-s p√°rtp√©nzt√°rnok, Puch L√°szl√≥ testv√©r√©t √©s s√≥gor√°t.

√Čs itt j√∂tt √ļjra a k√©pbe a HVG, akik p√°r √≥ra kutat√°s ut√°n egy √ļjabb cikkben diadalittasan k√∂z√∂lt√©k, hogy a legfontosabb tal√°lat, Puch testv√©re, a madocs√°n helyi k√©pviselŇĎ J√≥zsef nem baloldali, hanem Fidesz-KDNP-s politkus, amit a Nemzet elhallgatott. update: Ja, √©s nem is testv√©re Puch L√°szl√≥nak.

Advertisement

Itt tart most a baloldali trafikgate, illetve a k√©t lelkes √ļjs√°g csat√°ja, nagyon rem√©lem, ma m√©g lesz benne egy-k√©t fordulat!