J√≥ reggelt k√≠v√°nok minden kedves olvas√≥nak! Kezdj√ľk egy majdnem-p√©niszh√≠rrel a szerd√°t!

Egy szerencs√©tlen 17 √©ves √≠r fi√ļ sz√≠vinfarktust kapott √©s k√≥m√°ba esett, amikor egy bar√°tja viccbŇĎl megmorzsolta a mogyor√≥it. √Čn nem tudtam, hogy viccbŇĎl ilyeneket mŇĪvelnek egym√°ssal emberek, de az is igaz, hogy legal√°bb 12 √©ve nem vagyok koll√©gista.

Az eset egy iskol√°ban t√∂rt√©nt, szerencs√©tlen fi√ļt egy tan√°r √©s egy di√°k is pr√≥b√°lta √ļjra√©leszteni, am√≠g a mentŇĎk ki√©rtek a helysz√≠nre. Nem lettem volna annak a viccmesternek a hely√©ben, akinek el kellett mondani az iskol√°t lekordonoz√≥ rendŇĎr√∂knek, hogy nem t√°mad√°s t√∂rt√©nt, csak egy √°rtalmatlan tr√©fa, ŇĎ csak meg akarta r√°ntani a haverja zacsij√°t, nem gondolta, hogy ebbŇĎl ekkora malŇĎr is lehet.

Pedig lehet, a Gizmodo m√©g egy kor√°bbi eset miatt megk√©rdezte Irvin Goldsteint, a san dieg√≥i Sexual Medicine int√©zet igazgat√≥j√°t, aki elmondta, hogy amikor a kir√°lyi √©kszerek b√°rmilyen behat√°st kapnak, adrenalin szabadul fel a szervezetben, a t√ļlzott adrenalinl√∂ket pedig sz√≠vinfarktust is okozhat.

[Sploid]