Ekkora pornóziccer nincs is: Pataky csaja azt nyilatkozta, hogy ők tényleg fénylények, és egy előző életükben apa-lánya vagy anya-fia kapcsolatban voltak egymással. De a fergeteges interjúból kiderül, hogy az életük amúgy is egy pornóklip, mert Orsi kerek feneke mindig ott ugrál Attila szeme előtt.

A Vezetéknévnélküli Orsi-Pataky Attila párossal készült a szezon egyik legerősebb interjúja a Story magazinban, benne ezzel a meghaladhatalan, tökéletes és irigylésreméltó kérdés-válasszal, ami - méréseim szerint - 99/100-as erősségűnek bizonyult a szerkesztóségi Proliméteren:

Story: Attila, az Edda frontembereként választhattál volna celeblányt is, neked mégis egy nagyon talpraesett, és a szó legjobb értelmében véve hétköznapi lány kellett…

Attila: Nincs olyan, hogy hétköznapi nő, Orsika meg pláne nem az. Két pillanatra emlékszem, ami mindent elmond. Az egyik, amikor nagyon az elején el akartam vinni étterembe ebédelni, de ő meglátta a konyhában a sok zöldséget, megvonta a vállát, és azt mondta, ugyan, tizenöt perc, és inkább én csinálok egy levest. Mert tudta, hogy imádom a levest. Én pedig néztem, ahogy a kerek popsijával tett-vett a konyhában, háziasan, lazán, és azt éreztem, kellene a fenének egy celeblány. Nekem ő a Nő, nagy N-nel. A másik ilyen, amikor egy átdolgozott nap után a mellkasomra hajtotta a fejét, és elaludt… Csak néztem, hallgattam a szuszogását, és azt éreztem, hogy most minden kerek. Nekem Nyikinyuszi a tökéletes nő!

Az interjú további részeiből kiderül, hogy Nyikinyuszi is hisz a spiritualitásban és tudja, hogy korábbi életükben apa-lánya vagy anya-fia viszonyuk volt. Most olyan harmóniában élnek, ami szinte elképzelhetelen, és amit a legjobban talán azzal lehet illusztrálni, hogy

szenvedély és igazságérzet vezérelte ember voltam, gyorsan csattantam, felemeltem a hangomat. Most csak néha vakkantok egyet, amit ő jól kezel.

Advertisement

Elképzeltem az elégedetten vakkantgató ufószakértőt és úgy döntöttem, kitúrom Orsit a hitvesi ágyból!