This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vérfagyasztó videó egy viharba került utasszállítóból

Vihar alatt nem azt kell érteni, hogy kicsit rázkódott, hanem azt, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani, és az utasok a családjukért imádkoztak. Ne nézd meg, ha nem szeretnéd, hogy a következő repülőutad előtt kiverjen a veríték.

A felvétel az American Airlines 280-as járatán készült, ami kedd este tartott Szöulból Dallasba, és Ázsia elhagyása után belerepült egy óriási viharba Japán keleti partjánál. A Boeing 777-es nem tudott tovább repülni, a tokiói Narita repülőtéren le kellett szállnia. A fedélzeten 240 utas és 15 főnyi személyzet tartózkodott, közülük 10 utas és négy utaskísérő sérült meg a turbulenciában.

Advertisement

Tanulság: a repüléssel kapcsolatban borzasztó sok hülyeség van, de az egyáltalán nem hülyeség, hogy a levegőben mindig be legyen csatolva a biztonsági övünk. A repülőgép nem fog kettétörni, nem fognak leszakadni a szárnyai, minket viszont bármikor a plafonhoz csaphat egy légörvény, akár a semmiből jön, akár egy ilyen viharból.

Advertisement

Forrás: Flight Club

Share This Story

Get our newsletter