Eredetileg hétvégi programajánlónak indult, aztán rájöttem, hogy vasárnap nincsen semmi, de az égegyadta világon semmi. Úgyhogy szombati programajánló.

HCW √Ātt√∂r√©s 2014

Mi ez: Magyar pankr√°ci√≥! Sz√≥rakoztat√°s az eg√©sz csal√°dnak! Felt√©ve, hogy a csal√°d minden tagja b√≠rja azt, hogy izzadt, szŇĎr√∂s emberek √ļgy √ľtik-verik egym√°st, hogy a v√©g√©n mŇĪv√©rt kell sz√©tkenni magukon.
Mikor: 16:00 - 20:00
Hol: KSI J√©gsz√≠nh√°z Asztalitenisz Nagyterem (1146, Istv√°nmezei √ļt 3-5.)
Mennyi: 1800 forint, 12 év alatt 1500 forint

Népi Papa és a Haverok koncert

Advertisement

Mi ez: Magyarorsz√°g egyetlen √°ltalam ismert homoszexu√°lis posztpunk egy√ľttese, aminek az √©nekese korunk Egyik Legnagyobb √ćr√≥ja/zenei √ļjs√°g√≠r√≥ja, Inkei Bence, a kommunist√°k ŇĎsellens√©ge.
Mikor: 21:00
Hol: Kuplung (1061, Kir√°ly utca 46.)
Mennyi: 700 forint

Kontraszelektor vs Psycho Galore

Advertisement

Mi ez: Lompos, loncsos, bozontos zenéket lehet hallgatni, lo-fi, garázs, punk.
Mikor: 21:00-
Hol: Beat On The Brat (1072, Ny√°r utca 20.)
Mennyi: INGYENES!

Trafó Electrify Series Vol. 3.

Advertisement

Mi ez: Civilizált technobuli, a harmadik ilyen a Trafóban, fellép a magyar Silf, az amerikai Pete Swanson meg a finn Mika Vainio, illetve bocsánat, Vainio nem, mert betegség miatt lemondta.
Mikor: 21:00-
Hol: Trafó (1094, Liliom utca 41.)
Mennyi: 2200 forint

VAS√ĀRNAP

MŇĪcsoda, t√©nyleg csak ezt a n√©gy dolog tudod aj√°nlani, D√°vid? H√°t sajnos √≠gy van, v√©gigny√°laztam p√°r dolgot, √©s ezt a n√©gyet tudom j√≥ sz√≠vvel. Kihagytam valamit? Van valahol egy akkora csapat√°s, hogy h√ľlye lenn√©k kihagyni ebbŇĎl? Mondd meg vagy itt kommentben vagy k√ľldd el a klag(KUKAC)cink(PONT)hu c√≠mre.