This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Veiszer Alinda első Hír TV-s kérdése: Orbán Viktor geci?

Ezzel a tökös felütéssel indul a Hír Tv-hez leszerződő tévés új műsorának bemutatkozó adása, amiben Nagy Tereskova Krisztával beszélget. Ettől még Nagy, az ismert provokátor is meghőköl.

Advertisement

Svungosan indítja új, Alinda című beszélgetős műsorát a balos, illetve a csak Mezzo tévét néző kultúrközönség Hír Tv-hez szerződött bálványa. Azt a mondatot teszi fel kérdésként, ami a “geci-gate” politológiai szakkifejezés névadója, ami miatt Orbán Viktor szakított Simicska Lajossal, és ami miatt egyáltalán elképzelhetővé vált az a helyzet, hogy ő a Hír Tv-hez szerződjön. A kérdés persze nem annyira öncélú, hiszen Nagyot a progresszív közvélemény humortalan derékhada jól betámadta, miután vicces festménysorozatot készített Orbán Viktorról, ők meg elkezdtek ostobán hőbörögni, hogy mennyiért adta el magát a Viktátornak.

A hétvégén jelent meg egyébként Stumpf András Veiszer-interjúja a Mandineren, akit érdekel, hogy hősünk miért ment a Hír TV-hez, ebből is megtudhatja.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter