This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vegyél meg egy darabot a Malévból!

Ma délig még lehet jelentkezni a légitársaság megmaradt vagyontárgyaira. Ami egyszerű nyelven azt jelenti, hogy lehet venni repülőt meg nyaralót bagóért!

3,6 millió dollárért a tiéd lehet egy Bombardier CRJ200ER repülőgép, mákod van, ha éppen Boeing 737 Next Generation és Bombardier Q400-as gépekhez keresel alkatrészt, mert azokat hozzádvágják már 20 ezer dollárért. Ha esetleg egy extravagáns balatoni ház kellene, akkor 323 millió forintért meg lehet venni a cég balatonlellei üdülőjét, ami, hogyha igazat mond ez a galéria, a hülyének is megéri, nert van benne szauna, konditerem, masszázskád, billiárdasztal. De ha csak ezekre a dolgokra van szükséged, mármint az üdülőben található eszközökre, azt megkaphatod 6,4 millió forintért.

Advertisement

A legjobb viszont az, hogy a cég megválna egyben, 50 millió forintért a catering eszközöktől, bútoroktól, rakomány-ellenőrző röntgentől, promóciós eszközöktől, biztonsági kameráktól, fegyvertároló kazettáktól is, szóval ha valaki akarna egy paramilitarista menzát nyitni, azt most viszonylag aprópénzért megteheti. A Malév-molinókból meg lehet újrafeldolgozott asztalterítő.

[Index via MTI]

Share This Story

Get our newsletter