Egy menő budapesti lakás áráért, 250 ezer dollárért, vagyis úgy 57 millió forintért árulja a durván két focipálya méretű karibi szigetét 2 kis kikötőmólóval, egy két motorcsónakkal, kajakokkal, egy két hálószobás házzal és rengeteg csirkével az angol Ian Usher.

A fickó egyszer már nagy újságsztori volt, amikor a válása után mindenét eladta az interneten, majd világkörüli útra indult a pénzből. Később megismerkedett egy kétgyerekes kanadai nővel, és megvették a Panama karibi partjainál, a Costa Rica-i határ közelében, a Bocas del Toro szigetcsoport egyik szigetét. De már megint nem bír a vérével, és újra útnak indulna, ezért adja el az álomtelket, amit teleültetett ananásszal, kókuszpálmával, chilivel, és ahonnan nem kell halpiacra menni, mert a helyi halászok egyszerűen kikötnek a ház közelében, és még mozgó állapotban kínálják a halakat meg rákokat.

Usher csinált egy weboldalat a szigetnek, innen minden részlet megtudható. Ez nem fehér homokos-pálmafás típusú sziget, hanem mangrovemocsár veszi körül.

[via Daily Mail]