Végre visszavonhatjuk a tévedésből elküldött emailjeinket!

Bár a Gmail már egy ideje kísérletezett ezzel, mostantól már hivatalosan is része a levelezőrendszernek a visszacsinálom parancs.

Advertisement

Biztosan mindenki küldött már olyan emailt, amit nem annak szánt, akinek elküldte, vagy neki szánta ugyan, de nem pont úgy, azokkal a szavakkal. Az ilyen hirtelen haragú vagy figyelmetlen embereknek mostantól könnyebb lesz az életük.

A Settings menüpontban ugyanis mostantól be lehet állítani, hogy minden email elküldése után 5, 10, 20 vagy 30 másodpercig lehetőségünk legyen visszavonni azokat. Tudom, hogy erre már hat éve volt lehetőség egy kicsit bonyolultabb módon, de mostantól került be a menübe, és elég sok embernek ez teljesen új információ.

Advertisement

Igaz, a bizonytalanságra hajlamos emberek (mint amilyen néha én is vagyok) viszont végtelen idejű haladékot nyertek ezzel, hiszen ahelyett, hogy a Send gombra kattintva beleegyeznénk, hogy a kocka el van vetve, akárhányszor meggondolhatjuk magunkat, és még tovább csiszolhatjuk azt, amit lehet, hogy elsőre kellett volna elküldeni. Az ilyen embereknek semmi se jó!

(via Gizmodo)

Share This Story

Get our newsletter