B√°r a Gmail m√°r egy ideje k√≠s√©rletezett ezzel, mostant√≥l m√°r hivatalosan is r√©sze a levelezŇĎrendszernek a visszacsin√°lom parancs.

Biztosan mindenki k√ľld√∂tt m√°r olyan emailt, amit nem annak sz√°nt, akinek elk√ľldte, vagy neki sz√°nta ugyan, de nem pont √ļgy, azokkal a szavakkal. Az ilyen hirtelen harag√ļ vagy figyelmetlen embereknek mostant√≥l k√∂nnyebb lesz az √©let√ľk.

A Settings men√ľpontban ugyanis mostant√≥l be lehet √°ll√≠tani, hogy minden email elk√ľld√©se ut√°n 5, 10, 20 vagy 30 m√°sodpercig lehetŇĎs√©g√ľnk legyen visszavonni azokat. Tudom, hogy erre m√°r hat √©ve volt lehetŇĎs√©g egy kicsit bonyolultabb m√≥don, de mostant√≥l ker√ľlt be a men√ľbe, √©s el√©g sok embernek ez teljesen √ļj inform√°ci√≥.

Igaz, a bizonytalans√°gra hajlamos emberek (mint amilyen n√©ha √©n is vagyok) viszont v√©gtelen idejŇĪ halad√©kot nyertek ezzel, hiszen ahelyett, hogy a Send gombra kattintva beleegyezn√©nk, hogy a kocka el van vetve, ak√°rh√°nyszor meggondolhatjuk magunkat, √©s m√©g tov√°bb csiszolhatjuk azt, amit lehet, hogy elsŇĎre kellett volna elk√ľldeni. Az ilyen embereknek semmi se j√≥!

(via Gizmodo)