This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Végre pontot tehetünk a cigin összeverekedő, kerítésléccel és kaszával egymást fenyegető családok ügyére

Illustration for article titled Végre pontot tehetünk a cigin összeverekedő, kerítésléccel és kaszával egymást fenyegető családok ügyére

Gyulajon helyreállt a rend és győzött az igazság. De az sosem derül ki, mit kevert a cigijébe a titokzatos idegen.

Advertisement

Idén júniusban egy család békésen ünnepelte az egyik családtag ballagását, amikor egyszer csak megjelent egy férfi. A titokzatos idegentől az egyik családtag rokona elkérte a cigarettáját. A dohány elfüstölése után azonban rosszul lett. Az ünneplők ekkor felelősségre vonták a cigit szolgáltató férfit. Esemény eseményt követett és az egymásnak feszülő felek már családostul perlekedtek a gyulaji utcán. "Előbb szóban csaptak össze, majd többen összeverekedtek" - fogalmaz a Tolnai Népújság.

A rosszulléte után kórházba szállított férfin drogtesztet végeztek, ami negatív eredménnyel zárult. Hogy mitől lett pontosan rosszul a férfi, talán már soha nem fogjuk megtudni, azt viszont biztosan tudjuk, hogy a Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozása lezárult és most a Dombóvári Járási Ügyészségen a sor, hogy vádemeljen a csoportos garázdaságba keveredett férfiak ügyében.

Share This Story

Get our newsletter