Végre jól megkapta egy rohadék budai dudálós sofőr

Illustration for article titled Végre jól megkapta egy rohadék budai dudálós sofőr

Magyarország legundorítóbb autóvezetői a fővárosi dombokon élnek, de Dzsidzsi, a Cink egykori munkatársa most jól megmondta az egyik múmiának.

Advertisement

Ezt a Tumblr-re frissen kiposztolt történetet csak azért osztom meg, mert annyira jól esik hallani, hogy van, aki legalább visszaszól a gyerekeket, macskákat és a többi autóst állandó halálfélelemben tartó budai Audi-, BMW- és Mercedes-sofőröknek. Akik akkora agresszorok, hogy örühet, akit csak leldudálnak, és nem egyszerűen eltapossák.

Seggfejek, figyelünk titeket, és ha több olyan ember lesz, mint Dzsidzsi, elsöpör titeket a népharag!

Advertisement

Íme Ildi hőskölteménye:

eppen csak egy pillanatra alltam meg egy budai csendes kis utcan, amikor megjelent mogottem egy audis, kibaszott nagyot dudalt, pontosan akkor amikor mar elindultam. haladtam tovabb, egy jobbkezes keresztezodesig, amiben jott harom auto, megvartam, hogy elhaladjanak, erre megint dudalt, de most mar tobbszor. akkor fogtam magamat, kiszalltam, odamentem a vezeto mahagonira festetthaju nohoz, es nagyon hangosan megkerdeztem tole, hogy:

en: MILYEN VESZHELYZETET LAT, HOGY DUDALNIA KELL EBBEN A CSENDES BUDAI UTCABAN?

mahagoni venasszony: van aki siet - valaszolja, es nez mereven magaele

en: AKKOR MENJEN HELIKOPTERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az utcaban tatott szajjal acsorgo kozteruletesek fele neztem, hogy DE NEM?? erre azt mondtak, hogy ilyet ok meg nem lattak, es nevetni se nagyon mertek.

fu de kibaszott jo erzes volt

Mit mondhatnék?

No pasarán!

Share This Story

Get our newsletter