This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Végre! Boross Péter is megszólalt a bevándorlás ügyében

Illustration for article titled Végre! Boross Péter is megszólalt a bevándorlás ügyében

A jövő héten a 87. születésnapját ünneplő volt miniszterelnök végre előhozta a bőrszínt és a genetikát is, épp ideje volt már.

Advertisement

A politikus a Magyar Hírlapnak nyilatkozva jutott arra a következtetésre, hogy a bevándorlás “nem civilizációs vagy kulturális, hanem etnikai konfliktus”. A kulcsmondat egyértelműen itt van:

Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is.

Advertisement

Beszél még Boross arról, hogy a bevándorlók kulturális integrációja nem sikerült (igen, sehol sem, semelyiké sem), illetve azt is megjegyzi, hogy ugyanez a cigányokkal sem sikerült, akkor miért sikerülne a muzulmánokkal? Odavág az EU-nak is, amely nyilván kudarcra van ítélve, hiszen nem hódítás révén jött létre, hanem közösségi megegyezéssel, és megköti Orbán Viktor kezét, aki pedig jót akar. Nem is értem, miért csak most kérdezték meg, amikor ennyi értékes gondolata van.

(via Magyar Hírlap, via Index)

Fotó: Wikipedia

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter