Imre b√°csi lebuktatta a maffit√°t, de elŇĎtte m√©g kir√ļgt√°k Anit√°t becstelens√©g miatt.

Na ez p√©ld√°ul egy olyan t√©ma, amivel nincs kedvem viccelni. Nem is √©rtem, hogy az √∂regkori hisz√©kenys√©g v√°mszedŇĎi hogy csin√°lhatj√°k ezt az eg√©szet m√©g mindig. Komolyan.

Imre b√°csi sztorija a BlikkbŇĎl:

K. Imre √©s feles√©ge egy kor√°bbi term√©kbemutat√≥n v√°s√°rolt egy polariz√°lt f√©nyŇĪ l√°mp√°t 350 ezer forint√©rt, egy m√°sik term√©kbemutat√≥s c√©g pedig azt √≠g√©rte, dupla √°ron eladj√°k. Az idŇĎs h√°zasp√°rt√≥l elvitt√©k a l√°mp√°j√°t, plusz 120 ezer forintot, de ez sem volt el√©g.

‚Äď Amikor odaadtuk a l√°mp√°t √©s a p√©nzt ennek a bizonyos Anit√°nak, nem gondoltunk rosszra, mivel tŇĎle v√°s√°roltunk. Csak k√©sŇĎbb der√ľlt ki, hogy becstelens√©g miatt ŇĎt kir√ļgt√°k ‚Äď kezdte k√°lv√°ri√°j√°t Imre b√°csi. ‚Äď K√∂zel egymilli√≥ forintot √≠g√©rt, de eltŇĪnt a p√©nzzel √©s a l√°mp√°val, √≠gy feljelentett√ľk.

Advertisement

A nyomozók azt mondták, jönni fognak ezek még, és jöttek is, de kattant a bilincs.

Imre b√°csi most f√©l, hogy bossz√ļt √°llnak ‚Äď viszont szeretn√© visszakapni a csodal√°mp√°t ‚Äď, a sz√≥ban forg√≥ c√©g vezetŇĎje pedig azt mondja, kir√ļgott munkat√°rsak szem√©tkednek, ŇĎk ezzel szemben minden t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°snak megfelelŇĎen v√©gzik n√©pgy√≥gy√≠t√≥ tev√©kenys√©g√ľket.

Eszem meg√°ll.