​Végképp megvesztek a Híradó szerkesztői

Ezt, most mondom, nem fogod elhinni. 3 perces blokkban gúnyolódott a közsszolg. híradó a baloldali összefogáson. Sose szerepelt ennyit a nevem szégyenletes propagandaműsorban. Mondjuk csak írásban, vágóképeken, de akkor is.

Advertisement

Bárki joggal háborodhat fel, ironizálhat, gúnyolódhat, vagy röhöghet azon, hogy az MSZP kettészakadása, Bajnai Gordon pártalapítása, az LMP hasadása és az egész végtelen ellenzéki hacacáré arra volt jó, hogy a végén visszatérjen Gyurcsány Ferenc, és az összes régi arc egy listán induljon újra. Bárki a világon, kivéve természetesen a magyar közsszolgálati média hírműsorait. Az, hogy nem kiegyensúlyozottak, sőt inkább a kormány fényesen csillogó segglyukának karbantartói, nem valami friss hír. De ez az egészen elképesztő blokk, amit a balos lista internetes fogadtatásáról összevágtak, tényleg hihetetlenre sikerült. És hála istennek tele van a cinkes posztjaimról készült vágóképekkel.

Aki többet nézi a köztévét, mondja már meg, hogy mostanában ez az extremitás a normális-e, mert akkor újra elkezdek tévézni.

Advertisement

A végére itt egy szavazógép idősebb és álfiatal olvasóinknak:

Advertisement

(via szarvas)

Share This Story

Get our newsletter