Ezt, most mondom, nem fogod elhinni. 3 perces blokkban g√ļnyol√≥dott a k√∂zsszolg. h√≠rad√≥ a baloldali √∂sszefog√°son. Sose szerepelt ennyit a nevem sz√©gyenletes propagandamŇĪsorban. Mondjuk csak √≠r√°sban, v√°g√≥k√©peken, de akkor is.

B√°rki joggal h√°borodhat fel, ironiz√°lhat, g√ļnyol√≥dhat, vagy r√∂h√∂ghet azon, hogy az MSZP kett√©szakad√°sa, Bajnai Gordon p√°rtalap√≠t√°sa, az LMP hasad√°sa √©s az eg√©sz v√©gtelen ellenz√©ki hacac√°r√© arra volt j√≥, hogy a v√©g√©n visszat√©rjen Gyurcs√°ny Ferenc, √©s az √∂sszes r√©gi arc egy list√°n induljon √ļjra. B√°rki a vil√°gon, kiv√©ve term√©szetesen a magyar k√∂zsszolg√°lati m√©dia h√≠rmŇĪsorait. Az, hogy nem kiegyens√ļlyozottak, sŇĎt ink√°bb a korm√°ny f√©nyesen csillog√≥ segglyuk√°nak karbantart√≥i, nem valami friss h√≠r. De ez az eg√©szen elk√©pesztŇĎ blokk, amit a balos lista internetes fogadtat√°s√°r√≥l √∂sszev√°gtak, t√©nyleg hihetetlenre siker√ľlt. √Čs h√°la istennek tele van a cinkes posztjaimr√≥l k√©sz√ľlt v√°g√≥k√©pekkel.

Aki t√∂bbet n√©zi a k√∂zt√©v√©t, mondja m√°r meg, hogy mostan√°ban ez az extremit√°s a norm√°lis-e, mert akkor √ļjra elkezdek t√©v√©zni.

A v√©g√©re itt egy szavaz√≥g√©p idŇĎsebb √©s √°lfiatal olvas√≥inknak:

(via szarvas)