Egy m√°sik ember √°ll√≠t√≥lagos an√°lis megerŇĎszakol√°sa a vez√©rt√©ma az MSZP-s T√≥th Csab√°t lej√°rat√≥ Fidelitas-kamp√°nylapban.

Svungos kiadv√°nnyal rontott T√≥th Csab√°nak a zugl√≥i Fidesz. Itt a v√°laszt√°s t√©nyleg a gig√°szok csat√°ja lesz, hiszen a val√≥ban el√©g s√∂t√©t figur√°nak tŇĪnŇĎ T√≥th ellenfele a hasonl√≥an s√ļlyos Papcs√°k Ferenc. Az √≥ri√°sok p√°rharc√°hoz m√©lt√≥ m√°r most a k√∂r√≠t√©s, m√°r az elŇĎ-elŇĎkamp√°nyban ilyen durva nyomtatott term√©kekkel esnek egym√°snak a felek.

Advertisement

T√≥th neve az Index leleplezŇĎ cikkei miatt lett orsz√°gosan ismert 2004-ben. A cikkek arr√≥l sz√≥ltak, hogy a helyi MSZP belharcait T√≥th p√°r t√°rs√°val egy√ľtt ismeretlen figur√°k t√∂meges bel√©ptet√©s√©vel oldotta meg. Ennek az √ľgynek volt a szereplŇĎje a politikai karrierj√©t m√©g Fidesz-t√°mogat√°ssal kezdŇĎ, majd az MSZP-re v√°lt√≥ Szab√≥ B√°lint, T√≥th bar√°tja. Amikor m√°r nagyon csapkodtak k√∂r√ľl√∂tte a hull√°mok a kamu alapszervezetek √ľgy√©ben, T√≥th ellent√°mad√°sba lend√ľlt, √©s az eg√©sz botr√°nyt helyben kirobbant√≥ cig√°ny √∂nkorm√°nyzati vezetŇĎt azzal v√°dolta meg, hogy az r√°k√ľld√∂tt n√©gy rom√°t, akik an√°lisan megerŇĎszakolt√°k. Ezzel √©rdemelte ki az Indexben a "megerŇĎszakolt fibiszes" eposzi jelzŇĎt. A bizarr v√°dat v√©g√ľl, hogy, hogy nem, sosem siker√ľlt bebizonytani.

Advertisement

B√°r az √ľgyek szereplŇĎit a sok nyomoz√°s √©s fegyelmi elj√°r√°s ellen√©re v√©g√ľl semmiben nem √≠t√©lt√©k el, sŇĎt m√°sodfokon m√©g T√≥th p√°rtb√≥l val√≥ kiz√°r√°s√°t is visszavont√°k, a Fidelitas most nem hagyta ki a ziccert. Ha valaki k√©pes lenne hinni egy ilyen kamp√°nylapnak, a c√≠moldal alapj√°n ezt hihetn√©, hogy T√≥th valami elt√©lt an√°lis bŇĪn√∂zŇĎ, pedig ez az√©rt egy√°ltal√°n nem igaz.

Ha kiv√°ncsi vagy T√≥th-ra, itt egy vele k√©sz√ľlt remek TSZA-interj√ļ.

(Az elk√ľld√∂tt lap√©rt √∂r√∂k h√°l√°nk Andr√°snak!)