Fel is mer√ľl k√©t k√©rd√©s: 1. A hely√©n lesz-e m√©g addigra a NAV-eln√∂k? 2. Mi lesz a t√∂bbi tervezett t√ľntet√©ssel?

A vas√°rnapra meghirdetett t√ľntet√©snek m√©g nincs pontos helye √©s ideje, csak azt lehet tudni, hogy a Facebook-esem√©ny c√≠me az, hogy Mondjon le Vida Ildik√≥ √©s a kitiltott NAV-vezet√©s!, a szervezŇĎ pedig a tavaly novemberben indult 1000 milli√°rdan a tisztess√©ges ad√≥z√°s√©rt kezdem√©nyez√©s, amely Horv√°th Andr√°s sz√≠nre l√©p√©se ut√°n alakult.

Mint arra biztos sokan eml√©keztek, t√∂bb t√ľntet√©s is lesz m√©g novemberben, melyek m√©g az az√≥ta visszavont netad√≥ ellen szervezŇĎdtek. Most szombaton lesz egy 18 √≥rakor a J√≥zsef n√°dor t√©ren (T√ľntet√©s az Internet ad√≥ bevezet√©se √©s a Jogtalans√°gok ellen!), ezen eddig 1800-an jelezt√©k r√©szv√©tel√ľket, a szervezŇĎ pedig a helyes√≠r√°ssal n√©mik√©pp hadil√°bon √°ll√≥ T√∂bb milli√≥an az Internet Ad√≥ √©s a Jogtalans√°gok ellen kezdem√©nyez√©s.

November 17-√©n pedig lesz egyszer 18 √≥rakor a J√≥zsef n√°dor t√©ren egy T√ľntet√©s az internetad√≥ ellen, erre 33 ezren jelentkeztek, a szervezŇĎ a Sz√°zezren az internetad√≥ ellen csoport, de aznapra lesz m√©g A k√∂zfelh√°borod√°s napja is este 8-t√≥l a Kossuth t√©ren (7500 r√©sztvevŇĎ, a szervezŇĎ: Nem N√©mulunk El), a le√≠r√°s szerint az elŇĎbbi a hivatalos esem√©ny.