This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vas megye lakóinál a legnagyobb nyugi, amíg bele nem köpsz a levesükbe

Illustration for article titled Vas megye lakóinál a legnagyobb nyugi, amíg bele nem köpsz a levesükbe

Vas megye olyan csücske Magyarországnak, ahol az emberek lábat lógatva nem aggodalmaskodnak semmin, de ha egy apró porszem kell a gépezetbe, azonnal felmegy bennük a pumpa. Stressztérkép az országról.

Advertisement

Jómagam ismerek vasi embereket, ő nem tűntek olyanoknak, akik rámripakodnak akkor, ha véletlenül rálépnék a lábukra vagy elkezdeném szidni a szombathelyi főteret, de a tények és statisztikák nem hazudnak. A Life.hu és a MagneB6 segítségével kérdezett meg 90 ezer embert arról, hogy mennyire aggodalmaskodnak és mennyire stressztűrők, gondolom BAZ megyébe le fognak dobni egy egész szállítmányt az utóbbi magnéziumkészítményből.

Illustration for article titled Vas megye lakóinál a legnagyobb nyugi, amíg bele nem köpsz a levesükbe
Advertisement

Várjuk a vasi kommentelőket, hátha már sikerült eléggé felpaprikázniuk magukat, hogy hozzászóljanak. Lehet, hogy azzal kell őket megvádolni, hogy ők Ausztria láncos kutyái és rabszolgái egyszerre. Lehet, hogy mindenki igazából a szomszédos Grosspetersdorfban dolgozik, így az életminőségük magas, de felmegy bennük a pumpa ha valaki erről kérdezgeti őket.

Share This Story

Get our newsletter