This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Varsó is elesett, de én még tartom magam

Illustration for article titled Varsó is elesett, de én még tartom magam

Afrikai hőség árasztotta el Lengyelországot is, szerencse, hogy nem vagyok ott! Viszont így ki lehet bírni, figyeljétek ezt az élénk tekintetet! Mindez annak köszönhető, hogy szereztem egy tasakkal a vízművek és a polgári védelem ivóvizéből, amely tizennégy napig is eltartható.

Advertisement

Hűtött körülmények között.

MTI:

Az elmúlt napok kánikulája után a nyár legforróbb hétvégéjét jelzik előre a meteorológusok Lengyelországban, országszerte 30, helyenként 37 Celsius-fok fölé emelkedik majd a hőmérséklet, a hagyományos nyári czestochowai zarándoklatok résztvevőit tűzoltóautók és mentők kísérik.

A legtöbb vajdaságban harmadfokú hőségriasztást rendeltek el. A lengyel államvasutak (PKP) kilátásba helyezte, hogy amennyiben a sínek 55 foknál forróbbra hevülnek, lassítani fogják a vonatok sebességét.

A nyári hónapokban szeszélyes időjárású tengermelléken a nyaralók számára kedvező, 30 fok körüli hőmérsékletet mérnek, a hétvégén azonban viharok is várhatók.

Több városban, köztük Varsóban is párakapukat létesítettek. A tömegtájékoztatási eszközök megfelelő folyadékfogyasztásra figyelmeztetik a lakosságot, valamint arra is, hogy az emberek lehetőleg árnyékban vagy zárt helyiségekben tartózkodjanak.

Advertisement

Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb a nagypofájú moszkvaiak sem fogják megúszni!

Share This Story

Get our newsletter