A korm√°ny√ľl√©s sz√ľnet√©ben √°rulta el. Sokkal jobb ez, mintha valami p√ļderrel leplezn√©k az √°llami bossz√ļhadj√°ratot.

Az RTL az√©rt fizet alig ad√≥t az id√©n, mert a t√∂rv√©ny adta lehetŇĎs√©ggel √©lve elhat√°rolta egy kor√°bbi vesztes√©g√©t. Az elhat√°rol√°s √∂nmag√°ban szok√°sos, √©s teljesen leg√°lis gazdas√°gi gyakorlat. De mivel a Fidesz-frakci√≥ban az a gyan√ļ mer√ľlt fel, hogy itt "fikt√≠v, puszt√°n ad√≥elker√ľl√©st c√©lz√≥ tev√©kenys√©g" folyik, Varga Mih√°ly fel√ľlvizsg√°latra utas√≠totta a NAV-ot.

Nekem fogalmam sem lehet ugye arr√≥l, hogy az RTL Klub k√∂nyvel√©s√©ben minden ok√©-e, de Varga gyorsindokol√°sa igen vicces. A vesztes√©g elhat√°rol√°s√°nak ugyanis √©ppen az az √©rtelme, hogy ne kelljen ad√≥t fizetnie annak, akinek egy kor√°bbi vesztes√©g miatt val√≥j√°ban nem is olyan j√≥ a p√©nz√ľgyi helyzete. EttŇĎl term√©szetesen b√°rmekkor√°t lehet csalni ezzel, de azzal indokolni az ad√≥hivatal r√°k√ľld√©s√©t az RTL-re, hogy egy ad√≥elker√ľl√©s v√©gett t√∂rv√©nybe iktatott lehetŇĎs√©get √ļgy pr√≥b√°lt kihaszn√°lni, hogy azzal ad√≥t ker√ľlj√∂n el, mindenk√©pp ironikus. Az RTL-n√©l viszont tutifix, hogy most nem nevetnek sz√≠vb√≥l.