Varázsgyűrűvel fenyegetőzött az iskolában, felfüggesztették

Az eset Texasban történet, a kilencéves Aiden Smith a Gyűrűk Urából ismerős Egy Gyűrűt mondta a magáénak, és ráijesztett egyik társára, hogy képes láthatatlanná tenni őt úgy, hogy a fejére teszi a Végzet Hegyében kovácsolt mágikus tárgyat.

Advertisement

Az iskola nem nyilatkozott titoktartásra és bizalmi szabályokra hivatkozva, de a gyerek apukája elmondta, az igazgató szerint az ilyen viselkedés fenyegetőzésnek minősül – függetlenül attól, hogy aztán be is lehet-e váltani –, és azt nem tűrik. Az apa ennek ellenére mindenkit biztosított, hogy a fia nem rendelkezik a kellő varázserővel ahhoz, hogy bárkit is eltüntethessen, de ha képes is lenne erre, biztos, hogy azonnal visszahozná azt, akit elvarázsolt.

A család nemrég látta az utolsó Hobbit-filmet, Aident is ez inspirálhatta, hogy Isildur végzetét a magáénak mondja. Az apja szerint nincs ezzel semmi gond, gyerekkorában ő repülni próbált, miután megnézte a Supermant.

Advertisement

Aident korábban is többször felfüggesztették az iskolában, pedig csak fél éve jár oda. Egyszer azért, mert lefeketézte az egyik osztálytársát, egy másik alkalommal pedig egy gyerekeknek készült ismeretterjesztő könyvet vitt be, amelyben volt egy illusztráció egy terhes nőről.

Advertisement

via NYDailyNews, Polygon, OAOA

Share This Story

Get our newsletter