De ez nem poltikai p√°rt, hanem t√°rsadalmi szervezet √©s mozgalom. A MostMi szervezi a k√∂vetkezŇĎ t√ľntet√©st janu√°r 2-√°n az Operah√°z el√©.

V√°rady Zsolt az ŇĎszi t√ľntet√©sek sz√≥nokak√©nt √©s a magyar ad√≥rendszert b√≠r√°l√≥ besz√©deivel v√°lt ismertt√©, √©s m√°r kor√°bban bejelentette a j√∂vŇĎ √©vi elsŇĎ t√ľntet√©s idŇĎpontj√°t, amirŇĎl a tegnapi sz√≥nokok is besz√©ltek. √öj elem a demonstr√°ci√≥t szervezŇĎ MostMi, amelynek saj√°t Facebook-oldala is van.

K√©rd√©semre V√°rady elmondta, a MostMi nem politikai p√°rt, hanem t√°rsadalmi szervezet: "Mozgalmat kataliz√°lunk a magyar t√°rsadalom alapsz√∂veteinek fel√©leszt√©s√©re" ‚Äď mondta, hozz√°t√©ve, ez a folyamat a t√ľntet√©sekkel m√°r el is indult, a kor√°bban be√≠g√©rt k√∂z√∂ss√©gi port√°llal folytat√≥dik majd, √©s besz√©lgetŇĎ k√∂r√∂k l√©trehoz√°s√°t is tervezik. Mert hogy a p√°rbesz√©d volna a l√©nyeg.

A t√ľntet√©srŇĎl V√°rady Zsolt ezt √≠rta m√©g: "Sokakkal k√∂z√∂sen √©s folyamatosan dolgozunk a pontos tartalmon √©s a felsz√≥lal√≥k list√°j√°n, a r√©szletes programmal, amint tudunk, jelentkez√ľnk."