Miközben a magyar focibajnokság utolsó fordulóiban a Győr, miután gyakorlatilag már tuti volt, hogy megnyerte, tippmixbarát módon még 3-0-ról is képes volt kikapni, Kanadában komolyabban veszik a dolgokat a pályán. Mark Fraser, a Toronto Maple Leafs hokicsapatának hátvédje például saját lábán hagyta el a pályát, miután véletlenül homlokon lőtték koronggal.

A játékos fejfelvétele csak most került napvilágra, így derült ki, hogy a bostoni Milan Lucic kapáslövése szabály szerint kilyukasztotta a homlokát. A Maple Lefs azután óriás bravúrral megnyerte a párharc utolsó meccsét, és 4-3-mal kiejtette a Boston Bruinst. Ha Fraser még pályára lép a rájátszásban, akkor a hokisok még annál is tökösebbek, mint képzeltem.

Pedig pecás barátom, Dr. I. annak idején sokat mesélt arról, medikusként és fiatal orvosként mennyire szeretett hokimeccs-orvosként dolgozni, de nem is annyira a pénz miatt, hanem mert tök jól lehetett gyakorlni a gyors varrást meg kapcsozást, olyan kuncsaftokon, akik nemhogy nem nyafogtak, de direkt sosem kértek fájdalomcsillapítást.

Így néz ki Mark Fraser, amikor nincs betörve a homloka:

[via rrockout]