This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Van egy videó-, dal- és szövegpremierünk, Petruska András énekel nektek

A S(o)un(d)City Szeged szervezői kerestek meg bennünket, hogy van egy ilyen projektjük, amiben fiatal zenészek zenélését és írók írását teszik össze, és van-e késztetésünk közreműködni következő premierjükben. A sok zárójel ellenére azt mondtuk, hogy nézzük meg.

Advertisement

Így kerül most a Cinkre Petruska András dala, amelynek az a címe, hogy Bikás-park, minthogy a márciusban megjelent Metropolita c. első lemezének számai a négyes metróra íródtak. Aminek ez az egyik megállója. Az utcazenés videót nem Budapesten, hanem Szegeden, a májusi borfesztiválkor készítették a soundcitysek. Ők azt mondják magukról, hogy egy egyetemisták által megálmodott nonprofit, zenés-videós-irodalmi projektet csinálnak, amivel olyan külföldi videós oldalak hagyományait szeretnék Magyarországon öregbíteni, mint a La Blogothéque.

A Petruska-dalok mellé – a másiknak a premierje a Recorderen történt, ott van még sok más info is a projektről és Petruskáról nemkülönben – tett mininovella Ferencz Mónikáé, az a címe, hogy Ezzel nyugtatom magam, és itt lehet elolvasni.

Advertisement

És majd ti megmondjátok, hogy érdekes-e az ilyesmi, vagy nem annyira.

Share This Story

Get our newsletter