This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Van egy spoileres trailer az új Terminatorhoz, lehet, hogy jó film lesz?

Az első előzetestől nem ájultam el, de kikerült most egy új darab a hülye nevű Terminator: Genisyshez, amiben akkora fordulatot lőttek le a készítők, hogy a fél internet csak néz. Nyilvánvalóan spoileres az egész, úgyhogy csak az kattintson, akit ez nem zavar.

Advertisement

Egy előzetes még nem jelent semmit, ezt a saját káromon tanultam meg, amikor a legutóbbi X-men kapcsán elájultam a becsapósra vágott trailertől, aztán koppantam a moziban. De ha minden igaz, akkor John Connorból terminátor lesz! Sőt, valami terminátor-ember hibrid, aki aztán visszamegy az időbe, hogy kinyírja a saját anyját, a saját apját és Arnold Schwarzeneggert. Lehet, hogy Connor és a Skynet szövetséget kötöttek? Nem tudom – de nagyon érdekel.

Advertisement

A hibridek (kiborgok?) egyébként nem számítanak újdonságnak a Terminátor világában, a felejteni való negyedik rész kábé ezekről szólt, csak hát az úgy szar, ahogy van – örülök, hogy a folyamatosan változó jövővel meg az idősíkok átírásával szépen a szőnyeg alá söprik a készítők azt és a Gépek lázadását is.

Persze kérdés marad, hogy bölcs dolog-e egy ekkora csavart az előzetesben lelőni – reklámnak mindenesetre jó, mint láthatjátok –, remélem a filmben is marad még fordulat, nemcsak a csihi-puhi. Azt még szeretném megjegyezni, hogy marha jól néz ki a posztapokaliptikus jövő, és ahogy múltkor is írtam, ennél jobb választást John Connor karakterére én nem tudok elképzelni.

Advertisement

via io9

Share This Story

Get our newsletter