Az első előzetestől nem ájultam el, de kikerült most egy új darab a hülye nevű Terminator: Genisyshez, amiben akkora fordulatot lőttek le a készítők, hogy a fél internet csak néz. Nyilvánvalóan spoileres az egész, úgyhogy csak az kattintson, akit ez nem zavar.

Egy előzetes még nem jelent semmit, ezt a saját káromon tanultam meg, amikor a legutóbbi X-men kapcsán elájultam a becsapósra vágott trailertől, aztán koppantam a moziban. De ha minden igaz, akkor John Connorból terminátor lesz! Sőt, valami terminátor-ember hibrid, aki aztán visszamegy az időbe, hogy kinyírja a saját anyját, a saját apját és Arnold Schwarzeneggert. Lehet, hogy Connor és a Skynet szövetséget kötöttek? Nem tudom – de nagyon érdekel.

Advertisement

A hibridek (kiborgok?) egyébként nem számítanak újdonságnak a Terminátor világában, a felejteni való negyedik rész kábé ezekről szólt, csak hát az úgy szar, ahogy van – örülök, hogy a folyamatosan változó jövővel meg az idősíkok átírásával szépen a szőnyeg alá söprik a készítők azt és a Gépek lázadását is.

Persze kérdés marad, hogy bölcs dolog-e egy ekkora csavart az előzetesben lelőni – reklámnak mindenesetre jó, mint láthatjátok –, remélem a filmben is marad még fordulat, nemcsak a csihi-puhi. Azt még szeretném megjegyezni, hogy marha jól néz ki a posztapokaliptikus jövő, és ahogy múltkor is írtam, ennél jobb választást John Connor karakterére én nem tudok elképzelni.

via io9